دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۲۹۶۰
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰

فکرشهر: فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر از آمادگی مجموعه سپاه در استان برای کمک به استاندار در امر خدمت‌رسانی به مردم و توسعه استان خبر داد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، سردار علی رزمجو در نشست استاندار بوشهر با فرماندهان سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر با تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه و قدردانی از حضور ارسلان زارع استاندار بوشهر در این نشست اظهار داشت: این استان در ابعاد گوناگون از ظرفیت‌های مهم اقتصادی، صنعتی و توانمند بالای انسانی و تخصصی برخوردار است.

وی آینده جهان را دریا پایه دانست و بیان کرد: هر کشوری به دریا‌ها اشراف و تسلط و در آنها حضور داشته باشد زمینه توسعه و پیشرفت آن بیش از پیش فراهم است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر به نعمت خدادادی در استان بوشهر قرار گرفتن در حاشیه خلیج‌فارس پرداخت و اضافه کرد: ۷۰۷ کیلومتر طول نوار ساحلی استان بوشهر و با مجموعه کرانه و مرز دریایی ۹۳۷ کیلومتر ساحل در استان بوشهر قرار دارد که ظرفیت مهمی در عرصه‌های مختلف محسوب می‌شود.

رزمجو جزیره خارگ را مرکز صادرات نفت خام کشور و از قطب‌های مهم اقتصادی و استراتژیک کشور نام برد و خاطرنشان کرد: جزیره استراتژیک فارسی که یک میدان حماسه‌سازی خلیج‌فارس است در این استان قرار دارد.

وی مواهب طبیعی دیگر استان بوشهر را برشمرد و گفت: این استان از ظرفیت مهم نفت، گاز، مجتمع‌های پتروشیمی و تنها نیروگاه اتمی و هسته‌ای کشور برخوردار است و این استان همیشه در عرصه مقابله با متجاوزان، استعمارگران و جهان استکبار در تاریخ حماسه‌ساز بوده است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر مردم ولایت‌مدار این استان را یکی دیگر از مزیت‌های آن برشمرد و ادامه داد: مردم همیشه در صحنه استان بوشهر در دفاع از انقلاب اسلامی و خنثی کردن اهداف دشمنان در صحنه بوده‌اند و این مهم در صحنه‌های گوناگون از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی آشکار می‌شود.

رزمجو فعالیت‌های سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر را در عرصه‌های گوناگون برشمرد و خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی و نیرو‌های مختلف نواحی و پایگاه بسیج در خدمت‌رسانی به مردم و رفع محرومیت همواره در صحنه هستند و طرح‌های مهمی در بخش‌های مختلف اجرا می‌کنند.

وی آمادگی سپاه استان بوشهر در خدمات‌رسانی به دولت چهاردهم و استاندار پر تلاش بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: مجموعه سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر از آمادگی و توان لازم برای کمک به استاندار در امر خدمت‌رسانی به مردم و توسعه استان برخوردار است و در همه زمینه‌ها به دولت کمک می‌کند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر