جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار حوادث
کد خبر: ۲۰۱۳۲۶۵
پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸

فکرشهر: سردار حسینی تاکید کرد: تمامی جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز یک سوم بیشتر از رقم اصلی اعمال می‌شود و این موضوع در اصلاح جدید آیین نامه تصادفات هم درج شده است.

به گزارش فکرشهر از برنا، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در نشست کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ اظهار کرد: نکته مهم موضوع شروع طرح نوروزی است، بار اصلی بر دوش دستگاه‌های امدادی است، منطقی‌ترین روش این است که ۳۰ روز بودن اسفند را لحاظ کنیم و طرح نوروزی را از ۲۵ اسفند شروع کنیم.

وی گفت: پس بنابراین شروع طرح نوروزی شنبه ۲۵ اسفند تصویب شد و رزمایش نوروزی هم در روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین به معرفی دو پویش دیگر مرتبط اشاره کرد: "پویش بهرفت" توسط سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر و پویش "شش دانگ باشیم" از سوی سازمان جوانان. با این حال، تأکید ما بر هم‌راستایی این پویش‌ها با هدف مشترک نه به تصادف است که خوشبختانه مورد حمایت کامل دولت محترم قرار گرفته است.

حسینی گفت: شنیده‌هایی هست مبنی بر اینکه تعرفه گمرکی خودرو‌های برقی گران شود که این موضوع اصلا صحیح نیست، هدف این است مردم خودروی برقی تهیه کنند تا به جای بنزین از برق استفاده کنند، اگر قرار باشد تعرفه این خودرو‌ها گران شود چرا دیگر مردم باید این خودرو‌ها را تهیه کنند؟

وی خاطرنشان کرد: عمده تصادفات نوروز توسط افراد بومی هر استان انجام می‌شود و زمانی که ما میگوییم میخواهیم با رانندگان متخلف برخورد کنیم هدفمان برخورد با این افراد است نه مسافران نوروزی.

رئیس پلیس راهور بیان کرد: امسال در نوروز ۱۴۰۴ برای اولین بار فاصله طولی خودرو‌ها در جاده‌ها سنجیده می‌شود و اگر فاصله وسیله نقلیه با خودروی جلویی کمتر از ۲ ثانیه باشد جریمه می‌شوند و مبلغ جریمه آن هم ۱۵۰ هزار تومان است.

سردار حسینی تاکید کرد: تمامی جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز یک سوم بیشتر از رقم اصلی اعمال می‌شود و این موضوع در اصلاح جدید آیین نامه تصادفات هم درج شده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر