شنبه ۰۲ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۲۸۹
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷

فکرشهر: مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر گفت:حراج خرده‌فروشی در این استان از روز شنبه چهار اسفند تا روز سه‌شنبه هفتم اسفند ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، سید علی عسکری در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه متقاضیان از روز شنبه می‌توانند قیمت‌های پیشنهادی خود را ارائه کنند افزود: شرکت در این حراج‌ها برای عموم، به‌ویژه کارمندان دولت، آزاد است.

وی یادآورشد: مزایده‌های مذکور تنها از طریق سامانه تدارکات دولت انجام خواهد شد و نیازی به گواهی امضای الکترونیک (توکن) ندارد.

عسکری ادامه داد:همچنین، ۱۰ درصد از ارزش پایه به‌عنوان تضمین شرکت در حراج، از سپرده شرکت‌کننده کسر می‌شود و پس از برگزاری و اتمام حراج، در صورت برنده نشدن، این مبلغ به حساب وی بازگردانده خواهد شد.

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر تصریح کرد: داشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد اقتصادی برای اشخاص حقوقی به همراه شماره‌حساب متصل به اینترنت‌بانک برای شرکت در مزایده الزامی است.

وی گفت: مرحله جدید حراج خرده‌فروشی برخط اموال تملیکی استان بوشهر نیز روز یکشنبه پنج اسفند ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

عسکری ادامه داد: شرکت‌کنندگان می‌توانند تا ساعت ۱۹ همان روز قیمت‌های پیشنهادی خود را برای کالا‌های مختلف ارائه دهند و نتایج، روز بعد اعلام خواهد شد.

وی گفت:تغییرات اصلی شامل اصلاح علائم نگارشی، یکدست‌سازی متن، رفع برخی ناهماهنگی‌های زبانی و افزایش خوانایی متن بود.

 

نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۳۷
لطفا سامانه ثبت نام دقیقا چی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۶
اینکه حروم خوری میشه کی ۸اضر اموال همنوع خودش را برداره.خدا رو خوش نمیاد و دوراز انسانیت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سلام بزرگوار چطور
من که متوجه نشدم از متن
ناشناس
France
اموال مصادره ای !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
کاش آدرس هم میگذاشتند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
مگه برای عموم هست که آدرس بزاره ، فقط جهت اطلاع رسانی هست ، همشون فروش رفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۱
آدرس کجاس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
مال مردمه خریدش حرومه
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر