سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۷۳۶
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۹

فکرشهر: حزب لیبرال کانادا، رهبر جدید این حزب را برگزید.

به گزارش فکرشهر از ایسنا، حزب لیبرال کانادا روز شنبه به وقت محلی برای انتخاب جانشین «جاستین ترودو»، نخست وزیر مستعفی این کشور تشکیل جلسه داد و «مارک کارنی» را برگزید.

ترودو پس از ۱۲ سال رهبری حزب حاکم لیبرال، ۱۷ دی ماه اعلام کرد که از نخست‌وزیری کناره‌گیری می‌کند. او با فشار حزب خود و نظرسنجی‌های ناامیدکننده افکار عمومی مواجه بود که عملا ادامه کار را برایش ناممکن می‌کرد.

کارنی در چند روز آینده نخست‌وزیر کانادا می‌شود.

طبق گزارش الجزیره، کارنی در اولین سخنرانی بعد از انتخاب به عنوان نخست وزیر کانادا با انتقاد از مواضع دونالد ترامپ در قبال کشورش تاکید کرد که کانادا هیچ گاه بخشی از آمریکا نخواهد شد.

نخست‌وزیر منتخب کانادا گفت: تعرفه‌های تجاری ترامپ بر کانادا غیرقابل توجیه است و نمی‌توانیم به او اجازه بدهیم که پیروز شود. تا زمانی که آمریکایی‌ها به ما احترام نگذارند، ما نیز تعرفه‌های خود علیه آمریکا را حفظ خواهیم کرد.

کارنی گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند بر منابع و کشور ما سیطره یابند، اما این اتفاق نمی‌افتد. ما باید در داخل وحدت خود را حفظ کنیم.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر