سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۵۸۱
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶

فکرشهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه ۹۵ درصد محصول اراضی دیم کشت گندم بوشهر قابل برداشت نیست و از بین رفته است، گفت: پیش‌بینی می‌شود از ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی گندم دیم بوشهر ۵۰۰ هکتار قابل برداشت باشد.

به گزارش فکرشهر، محمود کیهان در گفت وگو با تسنیم، از کاهش برداشت گندم در اراضی کشت گندم دیم بوشهر خبر داد و اظهار داشت: امسال به دلیل خشکسالی، از ۲۱ هزار هکتار غلات کشت شده در شهرستان بوشهر، تنها ۴۰۰ تا ۵۰۰ هکتار قابل برداشت است.

وی افزود: متأسفانه بیش از ۹۵ درصد محصول اراضی کشت دیم شهرستان بوشهر از بین رفته که این مشکل در اغلب مناطق استان نیز مشاهده می‌شود.

کشت آبی؛ تنها نقطه امید کشاورزان

کیهان با اشاره به عملکرد مطلوب کشت گندم آبی شهرستان بوشهر گفت: در بخش چاه‌کوتاه از ۲۵۰۰ هکتار کشت گندم آبی، در ۱۵۰۰ هکتار میانگین برداشت ۲.۸ تا ۳ تن در هکتار است و در دهستان انگالی نیز به دلیل آبیاری تکمیلی، برداشت حدود ۱.۷ تا ۱.۸ تن در هکتار پیش‌بینی برداشت می‌شود.

بیمه فراگیر گندم؛ حمایت دولت از کشاورزان خسارت‌دیده

مدیر جهاد کشاورزی بوشهر از اجرای طرح بیمه فراگیر گندم خبر داد و خاطرنشان کرد: دولت امسال حق بیمه همه اراضی زیر کشت گندم را به شکل کامل تقبل کرده و کشاورزان بدون پرداخت هزینه، تحت پوشش قرار گرفته‌اند و پس از ارزیابی کارشناسان، خسارت به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.

زمان پرداخت خسارت

کیهان درباره زمان پرداخت غرامت به کشاورزان خسارت دیده گفت: پرداخت خسارت پس از بازدید نهایی اراضی، تأیید کارشناسان و هماهنگی با بانک مربوطه انجام خواهد شد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر