سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۶۰۶
سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲

فکرشهر: عربستان سعودی پس از نزدیک به ۱۴ سال تعلیق، رسما در‌های خود را به روی آژانس‌های مسافرتی سوریه برای برگزاری بدون قید و شرط عمره باز کرد.

به گزارش فکرشهر از ایسنا، عربستان در حالی مجوز حضور زائران سوری را پس از ۱۴ سال تعلیق برای عمره صادر کرد که وزارت اوقاف سوریه با همکاری وزارت کشور در تلاش برای کاهش هزینه و تسریع صدور گذرنامه برای زائران، چه در داخل و چه در خارج از سوریه است و به آمادگی‌های خود برای موسم حج امسال ادامه می‌دهد.

محمد البنی، یکی از اعضای تیم مذاکره‌کننده آژانس مسافرتی سوریه، فاش کرد که یک هیأت سوری هفته گذشته با ائتلافی متشکل از حدود ۱۶۰ شرکت خصوصی سعودی در حاشیه نمایشگاه عمره در مدینه، قراردادی را امضا کردند. این معامله امکان ازسرگیری سفر‌های عمره را از سیزدهم ذی‌الحجه (روز دوم عید قربان) می‌دهد.

البنی تأیید کرد که مقامات سعودی هیچ سهمیه‌ای اعمال نکرده‌اند، به این معنی که تعداد زائران بی‌پایان است و به تقریبا ۵۲۰ دفتر عمره سوریه دارای مجوز حق سازماندهی گروه‌های زائر را بدون توجه به تعداد شرکت‌کنندگان می‌دهد.

او همچنین خاطرنشان کرد: اکنون مسئولیت حج به طور کامل به وزارت اوقاف واگذار شده است. فصل گذشته به صورت مشترک با وزارت گردشگری اداره می‌شد. برای اولین بار، تعداد قابل توجهی از زائران زیر ۶۰ سال در قرعه‌کشی امسال انتخاب شدند که اتفاقی بی‌سابقه در سوریه است.

بر اساس اطلاعات وزارت اوقاف، ۶۵ درصد از زائران پذیرفته‌شده بین ۶۳ تا ۱۰۰ سال سن داشتند، در حالی که ۳۵ درصد بین ۲۵ تا ۶۰ سال سن داشتند که تفاوت چشمگیری با سیستم قبلی دارد که متقاضیان مسن در اولویت بودند. زائران کوچکتر تنها در صورتی پذیرفته شده بودند که همراه خویشاوندان باشند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر