سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۵۴۰۶
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶

فکرشهر: فرماندار دشتی با تأکید بر اهمیت پاسخگویی مدیران در شرایط اضطراری گفت: عدم پاسخگویی یا در دسترس نبودن تلفنی مدیران در مواقع ضروری به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی فرمانداری، رضا مقاتلی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران این شهرستان با اشاره به افزایش دمای هوا، احتمال بروز آتش‌سوزی در نقاط مختلف را قابل پیش‌بینی دانست و بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه و آمادگی کامل مدیران در مواقع بحران تأکید کرد.

فرماندار دشتی اظهار کرد: مدیران باید همواره آمادگی لازم برای مقابله با بحران‌ها را داشته باشند و در صورت عدم پاسخگویی و آماده نبودن در زمان بحران، قطعاً برخورد قانونی با آنان صورت خواهد گرفت.

مقاتلی با تأکید بر اهمیت پاسخگویی مدیران در شرایط اضطراری افزود: عدم پاسخگویی یا در دسترس نبودن تلفنی مدیران در مواقع ضروری به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

فرماندار دشتی همچنین خواستار اعلام اطلاعات مورد نیاز و تقویت تجهیزات مرتبط با مدیریت بحران از سوی مدیران دستگاه‌ها شد و گفت: مدیران باید از ظرفیت افراد محلی و مطلع در مواقع بحران استفاده کرده و آنان را شناسایی کنند.

وی با اشاره به الزامات قانونی تصریح کرد: در زمان بحران، شرکت‌های خصوصی موظف هستند امکانات خود را در اختیار ستاد بحران قرار دهند.

مقاتلی بر ضرورت حضور شخص مدیر در جلسات ستاد بحران تأکید کرد و گفت: حضور مستقیم مدیران در جلسات مدیریت بحران الزامی است و نمی‌توان این مسئولیت را به دیگران واگذار کرد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر