جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
نویسنده : مصطفی منفرد
کد خبر: ۲۰۱۵۶۱۱
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲

فکرشهر: بخشدار ویژه خارگ گفت: علت حادثه آتش‌سوزی خارگ در دست بررسی است.

به گزارش «فکرشهر»، «نگهدار حسین پور»، درباره حادثه آتش‌سوزی در واحد جذب پتروشیمی خارگ اظهار داشت: در ساعت ۱۷ و ۳۰ امروز، هنگام راه‌اندازی برج خالص‌سازی محصول بوتان (تریتر)، پس از شارژ کاتالیست و آماده‌سازی، هنگام تزریق گاز به این تجهیز، حادثه‌ای رخ داد که متأسفانه منجر به آتش‌سوزی و سوختگی یکی از پرسنل بهره‌برداری حاضر در محل شد و ایشان جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: آتش‌سوزی با تلاش‌های تیم HSE پتروشیمی خارگ و همکاری تیم‌های اعزامی از شرکت‌های پایانه‌های نفتی و نفت فلات قاره در ساعت ۱۸:۵۰ کاملاً مهار شد و تیم‌های فنی در حال ایمن‌سازی محل حادثه هستند. خوشبختانه به جز این یک مورد فوتی، حادثه خسارت جانی دیگری نداشته است.

بخشدار ویژه خارگ همچنین بیان کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، به همراه اعضای شورای تأمین و شورای هماهنگی مدیریت بحران در محل حاضر شدیم و با هماهنگی نیروهای ایمنی، آتش‌نشانی، نظامی، شهرداری خارگ و اداره بندر و دریانوردی، عملیات مهار آتش پس از یک ساعت با موفقیت انجام شد.

وی در پایان گفت: از تلاش‌های همه عوامل و نیروهای امدادی قدردانی می‌کنم و به خانواده این همکار عزیز تسلیت عرض می‌کنم. همچنین علت حادثه در دست بررسی است و نتایج متعاقباً اعلام خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر