شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
رئیس اداره راه و شهرسازی دشتستان در گفت و گو با «فکرشهر» خبر داد:

آغاز تحویل فاز اول و دوم مرحله قرعه کشی اراضی جوانی جمعیت شهر برازجان پس از آماده سازی

آغاز تحویل فاز اول و دوم مرحله قرعه کشی اراضی جوانی جمعیت شهر برازجان پس از آماده سازی
فکرشهر: رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان دشتستان گفت: اراضی سایت۲۳هکتاری برازجان که قبلا به افراد واجدالشرایط قرعه کشی و تنظیم قرارداد انجام شده بود پس از آماده سازی در حال تحویل به متقاضیان است...
کد خبر: ۲۰۱۶۴۸۲
دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۹

فکرشهر: رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان دشتستان گفت: اراضی سایت۲۳هکتاری برازجان که قبلا به افراد واجدالشرایط قرعه کشی و تنظیم قرارداد انجام شده بود پس از آماده سازی در حال تحویل به متقاضیان است.

«زهرا هوائی» در گفت و گو با «فکرشهر» افزود: پس از میخکوبی و تحویل زمین به متقاضیان، حفظ و حراست از پلاک‌های تحویلی با خود متقاضیان است وایشان می توانند برای ساخت مسکن اقدام نمایند.

مهندس هوائی توضیح داد: متقاضیان پس از تحویل می‌توانند با مراجعه به شهرداری برای اخذ صدور پروانه ساختمانی اقدام نمایند و از شهرداری درخواست داریم در این خصوص مساعدت نموده و صدور پروانه متقاضیان تسریع شود.

وی درباره تاسیسات آب و برق سایت مذکور نیز گفت: تاسیسات آب و برق، پس از تامین اعتبار اجرایی خواهد شد و این موضوع توسط دستگاه‌های متولی در حال پیگیری است.

هوایی ادامه داد: مطابق شرح وظایف محوله در قانون جوانی جمعیت، ادارات متولی می‌بایست همه نسبت به تکلیف قانونی خود پایبند بوده و تمام تلاش خود را برای اجرایی شدن به کار گرفته و تسریع نمایند.

رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان دشتستان اضافه کرد: این اداره با در نظر گرفتن تمام ظرفیت‌ها نسبت به اجرای صحیح قانون جوانی جمعیت تلاش خواهد نمود.

 

منبع: فکرشهر
نظرات بینندگان
ناشناس
|
France
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۰
عالی...... خاک بر سر فارس هنوز یک قطعه تحویل جوانی جمعیت نداده
ناشناس
United States of America
من سه سال اسم نوشتیم اما هنوز اسم در نیومده. در صورتی که خیلیا که بچه هاشون از بچه ما کوچکتر براشون پلاک اومده
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۰
نمیدن که ما سه ۱۴۰۱ نوشتیم اما هنوز خبری نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
کی بسلامتی تحویل میدن؟!
خب زمان تحویل کیه مثلا اونایی ک دو سه سال ثبت نام کردن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
بنده سال ۱۳۹۹ اسم نوشتم ۴فرزند. هم دارم اما هنوز به من زمینی اختصاص ندادن تکلیف ما چیست بنظر شما
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر