دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

حسینی: توسعه شهرک صنعتی بوشهر ۲ در انتظار رفع موانع

کد خبر: ۲۰۱۸۴۵۹
يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷

فکرشهر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر با اشاره به مشکلات زیرساختی و درخواست‌های سرمایه‌گذاران، خواستار حمایت جدی مسئولان برای تسریع در روند توسعه شهرک صنعتی بوشهر ۲ و رفع موانع اساسی در مسیر جهش تولید شد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، سید حسین حسینی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر در جریان بازدید مسئولان از مشکلات شهرک صنعتی بوشهر ۲ ضمن تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی این شهرک صنعتی گفت: عملیات اجرای شبکه گاز این شهرک با اعتباری افزون بر ۷ میلیارد تومان و با طول ۹ کیلومتر، سرانجام با پیشرفت ۱۰۰ درصدی به پایان رسید، اما تکمیل پروژه روسازی و آسفالت به طول ۵ کیلومتر و اعتبار ۳۵ میلیارد تومان هنوز نیمه‌تمام و فقط ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با انتقاد از کندی در تکمیل برخی پروژه‌های زیرساختی، ضرورت ورود و حمایت ویژه مسئولان استانی را برای رفع گره‌های موجود یادآور شد و تأکید کرد: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای توسعه فعالیت و ماندگاری در استان، انتظار اجرای سریع و کامل زیرساخت‌های اساسی را دارند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی بوشهر در این بازدید بر اساس درخواست سرمایه‌گذاران خواستار حمایت مسئولان استان برای تسریع در روند توسعه شهرک صنعتی بوشهر ۲ و رفع موانع زیرساختی این شهرک شد.

بر اساس گزارش میدانی، هیئت بازدید کننده ابتدا با حضور در واحد تولیدی آبزی گوهر ناب مطاف، فرآیند عمل‌آوری ماهی و میگو و برنامه‌های توسعه پرورش آبزیان را از نزدیک بررسی کردند؛ ظرفیتی که توجه و حمایت بیشتر در زمینه تأمین مواد اولیه و بازار را می‌طلبد.

سپس واحد کهن زرین بوشهر تولیدکننده انواع نایلون از دیگر طرح‌هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت و مدیرعامل شرکت در این بازدید معضل اصلی خود را نبود حمایت کافی در تأمین تسهیلات بانکی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی عنوان کرد؛ موضوعی که بار‌ها از سوی فعالان بخش خصوصی استان گوشزد شده و همچنان حل نشده باقی مانده است.

در ادامه این بازدید، هیئت مسئولان از طرح صنعتی فراچوب رویای اطلس بازدید زیربنایی داشتند؛ این پروژه با هدف تولید ورق‌های MDF راه‌اندازی شده، اما مشکلات جدی در زمینه اخذ انشعابات آب و برق روند پیشرفت آن را کند ساخته و ضرورت چاره‌اندیشی سریع را دوچندان کرده است.

همچنین طی بازدید از طرح آبمیوه و بسته‌بندی خرما با مدیریت محمدحسین بحرانی، که در آستانه افتتاح قرار دارد، نیاز به تسریع در روند رفع موانع اداری و زیرساختی این پروژه و طرح‌های مشابه، از سوی مدیران حاضر و مسئولان مورد تأکید قرار گرفت تا حرکت قطار تولید بدون توقف پیش رود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر