چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در بیش از ۲۰۰۰ مدرسه استان بوشهر

کد خبر: ۲۰۱۸۵۰۷
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۵

فکرشهر: همزمان با روز ۱۳ آبان، زنگ استکبارستیزی در بیش از ۲ هزار مدرسه شهری و روستایی استان بوشهر با شعار متحد، استوار، درمقابل استکبار نواخته شد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، غلامرضا دانش‌فر مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در آیین نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در دبیرستان متوسطه دوم‌ام‌ابی‌ها بوشهر با گرامیداشت روز ۱۳ آبان گفت: امروز علاوه بر مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور اقشار مختلف مردم از جمله دانش‌آموزان، زنگ استکبارستیزی در بیش از ۲ هزار مدرسه شهری و روستایی استان بوشهر نواخته شد.

وی هدف از نواختن این زنگ را توجه به اتحاد و انسجام در بین ملت، دانش‌آموزان و فرهنگیان دانست و افزود: توجه به ارزش‌هایی که در مبارزه با جعل خواهیم داشت و توجه به وحدت، انسجام و وحدت ملی از مهم‌ترین درس‌ها و آموزش‌هایی است که به دانش‌آموزان در این روز داده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: دانش‌آموزان در روز ۱۳ آبان مفهوم خودباوری، توجه به هویت ملی، استقلال طلبی، عزت و منافع را فرا می‌گیرند درسی که نه تنها برای دانش‌آموزان که همه مردم جهان است.

محمد مظفری فرماندار بوشهر در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت گرامیداشت روز دانش‌آموز اظهار داشت: ۱۳ آبان یادآور ایستادگی و مقاومت نسل جوان در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی است و امروز نیز دانش‌آموزان ما با تکیه بر هویت ملی خود، ادامه‌دهنده همان مسیر عزت و استقلال هستند.

وی در ادامه افزود: توجه به تربیت نسل آگاه، متعهد و مسئولیت‌پذیر از مهم‌ترین وظایف نظام آموزشی و فرهنگی کشور است و فرمانداری بوشهر از برنامه‌هایی که در راستای ارتقای سطح فکری، فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان باشد حمایت می‌کند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر