تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران + اسامی موافقان و مخالفان و جدول رای
فکرشهر: رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود سه هزار مجروح حوادث اخیر که در منزل درمان را انجام میدادند، در هفته گذشته اعتماد و به مراکز درمانی مراجعه کردند.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، حسین کرمانپور روز دوشنبه در نشست «هماندیشی با اصحاب رسانه»، گزارشی از اقدامات درمانی انجامشده در حوادث اخیر ارائه کرد.
وی با اشاره به تلاش شبانهروزی کادر سلامت کشور، اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۹۸۶ عمل جراحی در مراکز درمانی انجام شده است همچنین در چند روز اخیر افرادی که در منزل درمان را انجام میدادند، اعتماد کردند و نزدیک به سه هزار نفر از این افراد به مراکز درمانی مراجعه کردند.
کرمانپور همچنین گزارشی از میزان خسارات واردشده به مراکز درمانی و آمبولانسها و روند انتقال و درمان مجروحان توسط اورژانس کشور ارائه داد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در ادامه، ضمن تأکید بر اهمیت اطلاعرسانی دقیق، مسئولانه و بهموقع در حوزه سلامت، ملاحظات لازم در انتشار اخبار این حوزه را تشریح کرد و به پرسشهای خبرنگاران پاسخ داد