فکرشهر: مسابقه سازه های چوبی با شرکت 80تیم در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با قهرمانی تیم سازه دشتستان 1 از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان(برازجان) به پایان رسید.
به گزارش فکرشهر از خبرگزاری آنا، دکتر مهرداد پژوهان سرپرست تیم های دشتستان با اشاره به درخشش دانشجویان این واحد دانشگاهی در این مسابقات، گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان با دو تیم با نام های سازه دشتستان1 و سازه دشتستان 2 در این مسابقات شرکت کرد که تیم
سازه دشتستان 1 متشکل از عباس فیاض بخش و مهدی حسن زاده موفق به کسب مقام اول با اختلاف 50 امتیازی نسبت به تیم دوم شدند.»
عضو هیئت علمی و مدیر گروه کارشناسی ارشد مهندسی عمران واحد دشتستان ضمن تقدیر از زحمات همه دانشجویان و اساتید شرکت کننده در این مسابقات افزود:« مسابقات از نظر کیفی از سطح بالایی برخوردار بوده و تیم های شرکت کننده با جدیت بسیار و ساخت سازه های قوی در این
مسابقات شرکت کردند که خوشبختانه تیم سازه دشتستان 1 توانست با اقتدار به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.»
لازم به ذکر است که تیم رباتیک واحد دشتستان نیز در اسفندماه گذشته در میان 167تیم در مسابقات ملی رباتیک در دانشگاه شهید چمران اهواز به مقام قهرمانی دست یافت.