فکرشهر: کارگاه آموزشی آشنایی با روش های پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در دیلم ویژه قصابان این شهرستان برگزارشد.
به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، رئیس شبکه دامپزشکی دیلم در این کارگاه گفت: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای آگاهی افراد درمعرض خطر، برای کنترل و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام برگزار شده است.
رضا موسائی افزود: بیماری تب کریمه کنگو از جمله بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزیدن کنه، ترشحات و خون دام آلوده، لاشههای دام ذبحشده و له کردن کنه آلوده به انسانها منتقل میشود.
وی اظهارکرد: سم پاشی بموقع جایگاه دام، کنترل کنه و حشرات، رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی و بهداشت در پیشگیری از انتقال این بیماری حایز اهمیت است که باید مدنظر دامداران، قصابان و مردم قرار گیرد.
رئیس دامپزشکی دیلم از مردم این شهرستان خواست تا گوشت قرمز را تنها از فروشگاههای مجاز و معتبر با مهر دامپزشکی خریداری کنند.
در این کارگاه در باره اهمیت، خطرها و راههای انتقال بیماری تب کریمه کنگو و روش های خود مراقبتی و بهداشتی از این بیماری مهلک به شرکت کنندگان آموزش داده شد.