چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۴۳۶۲
سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸

فکرشهر: سرپرست مرکز آموزش فنی وحرفه ای خواهران گناوه گفت: دوره آموزشی نقاشی روی سفال برای نخستین بار در استان بوشهر در این مرکز برگزار شد.

به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، مدینه عسکری افزود: رشته هنری نقاشی روی سفال، شاخه‌ای درصنعت سفالگری سنتی ایرانی و از زمره هنرهایی است که با تلاش هنرمندان چیره دست در اعصار گذشته و دست‌اندرکاران این رشته از انقراض کامل نجات یافته و به چرخه تولید محدود بازگردانده شده است.

وی با بیان اینکه سفال گری رشته‌ای از صنعت است که قدمت آن به اعصار اولیه زندگی انسان روی کره زمین برمی گردد، افزود: در محوطه‌های تاریخی حفاری شده در فلات ایران، سفالینه‌های هنری بدست آمده مربوط به هزاره‌های اول تا چهارم قبل از میلاد است.

سرپرست مرکز آموزش فنی وحرفه ای گناوه اظهارکرد: برای توانمندسازی بانوان توسعه آموزش های نوین مهارتی در این شهرستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

عسکری گفت: ارتقای سطح توانمندی زنان به کمک آموزش‌های فنی و مهارتی و بر اساس استانداردهای جهانی سبب افزایش میزان نقش آفرینی آنان در امر کار، تولید، آبادانی و توسعه استان خواهد شد.

وی اظهارکرد: برنامه ریزی برای ارایه آموزش‌های متناسب با سطح توانایی زنان و بر اساس نیاز بازار کار منطقه از موضوعات مورد توجه آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر