فکرشهر: شب قدر همان شبی است که در تمام سال، شبی بخوبی و فضیلت آن نمی رسد و عمل در آن شب بهتر است از عمل در هزار ماه است که تقدیر و سرنوشت امور سال هر فرد تعیین می شود و ملائکه در آن شب به اذن پروردگار به زمین نازل و آنچه برای هر کس مقدر شده است، می نویسند.
به گزارش فکرشهر به نقل از ایرنا، نوزدهم ماه مبارک رمضان شبی است که ابن ملجم مرادی شمشیر خویش را بر فرق نازنین حضرت علی(ع) فرود آورد و سر ایشان را شکافت و در آن هنگام امام علی (ع) فرمود: سوگند به خدای کعبه، رستگار شدم.
مردم مومن و خداجوی شهرستان گناوه همگام با دیگر امت اسلامی ایران در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان ضربت خوردن امام اول شیعیان و نخستین شب از لیالی پر خیر و برکت قدر با حضور پرشور در مساجد، حسینیه ها، بقاع متبرکه، مصلی ها و اماکن مذهبی شب را تا سحر مشغول راز و نیاز با معبود بودند.
دراین مراسم معنوی، مردم این دیار با اقامه نماز، قرائت قرآن و دعای جوشن کبیر، قرآن بر سر گرفتند و با تواضع و خشوع ندای الهی العفو العفو سر دادند و از پروردگار طلب مغفرت کردند.
در آئینی که به همین مناسبت در مصلای جمعه گناوه باحضور عاشقان مولای متقیان حضرت علی (ع) برگزارشد، یکی از روحانیون گفت:در شب قدر سرنوشت انسان ورق می خورد و خداوند منان در این شب های با فضیلت دعای مومنان را مستجاب و درهای لطف و رحمت خود را به روی آنان می گشاید.
حجت الاسلام احمد سالمی افزود: شب های قدر اجر و منزلت بالایی دارد و تقدیر انسانها در یکی از این سه شب دسته بندی و توسط ملائک به دست امام زمان(عج) می رسد.
وی اظهارکرد: شب قدر شب عبادت و طلب مغفرت است و در این شبها باید کوتاهیهای سال گذشته را جبران کرده و بهترین مقدرات را برای سال آینده خود رقم بزنیم.
سالمی بابیان اینکه یکی از نعمت هایی که خداوند نصیب انسان کرده عمر است، گفت: انسانها باید قدر این سرمایه بزرگ خداوند را بدانند و با خود تامل کنند که چگونه از این فرصت استفاده کردند.