چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

چهار صیاد دیلمی غرق شدند/ پیدا شدن جسد چهارم پس از ۲۰ ساعت

فکرشهر: پیکر چهارمین صیاد دیلمی پس از ۲۰ ساعت تلاش بی‌وقفه نیرو‌های امداد و نجات در عملیات گسترده جست‌و‌جو، از آب‌های خلیج فارس کشف و به بندر دیلم منتقل شد تا پرونده حادثه تلخ غرق شدن چهارنفر از صیادان دیلمی به نقطه پایانی برسد....
کد خبر: ۲۰۱۸۳۷۷
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳

فکرشهر: پیکر چهارمین صیاد دیلمی پس از ۲۰ ساعت تلاش بی‌وقفه نیرو‌های امداد و نجات در عملیات گسترده جست‌و‌جو، از آب‌های خلیج فارس کشف و به بندر دیلم منتقل شد تا پرونده حادثه تلخ غرق شدن چهارنفر از صیادان دیلمی به نقطه پایانی برسد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، فرماندار دیلم با ابراز تأسف عمیق و تسلیت به خانواده‌های داغدار صیادان مغروق، جزییات روند عملیات جست‌و‌جو را تشریح کرد.

به گفته فرماندار دیلم، بامداد چهارم آبان‌ماه بود که ۴ صیاد دیلمی با یک فروند قایق از بندر دیلم عازم دریا شدند، اما حوالی غروب سه‌شنبه ششم آبان‌ماه و پس از اعلام خانواده‌های مفقودشدگان، عملیات امداد و نجات با مشارکت گسترده دستگاه‌های عملیاتی آغاز شد.

در این عملیات مشترک که با حضور شناور‌های ناجی سازمان بنادر و دریانوردی، اداره بندر دیلم، مراکز جست‌و‌جو و نجات دریایی بوشهر و بندر امام خمینی (ره)، شناور‌های صیادی و همکاری نیرو‌های انتظامی، دریابانی و همچنین لنجداران محلی صورت گرفت، لاشه قایق صیادان در سواحل خلیج‌فارس حوالی بندر هندیجان استان خوزستان شناسایی و پیکر سه صیاد مغروق همان جا یافت شد.

فرماندار دیلم اظهار داشت: سرانجام امشب پس از ۲۰ ساعت جست‌و‌جو بی‌وقفه و هدایت لحظه به‌لحظه عملیات در مرکز کنترل ترافیک دریایی اداره بندر دیلم، پیکر چهارمین صیاد مفقود شده نیز پیدا شد و به بندر دیلم منتقل یافت.

اسماعیل کاظمی با قدردانی ویژه از مشارکت بی‌دریغ اداره بندر دیلم، اداره شیلات، شرکت‌های تعاونی صیادی، لنجداران، تیم‌های امداد و نجات، نیرو‌های انتظامی، دریابانی، قضایی و شناور‌های مجهز به دوربین دید در شب، همراهی همه دستگاه‌ها را در این عملیات انسانی ستود.

فرماندار دیلم با هشدار به جامعه صیادی و ساکنان ساحل‌نشین، از همگان خواست با رعایت دقیق ضوابط و مقررات دریانوردی و ایمنی، از وقوع حوادث مشابه جلوگیری کنند.

وی همچنین بر اساس شواهد اولیه احتمال برخورد قایق صیادان با یک جسم سخت را به‌عنوان علت حادثه مطرح کرد و اعلام داشت بررسی دقیق این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر