فکرشهر: معاون سوادآموزی استان بوشهر گفت: باسواد کردن و ریشهکنی بیسوادی در میان زنان و دختران عشایر در فاصله سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله استان بوشهر یکی از برنامههای مهم سوادآموزی امسال این استان است.
به گزارش فکرشهر، غلامرضا دانشفر در جمع عشایر استان بوشهر با اشاره به آغاز کوچ قشلاقی عشایر به مناطق مختلف این استان، مهمترین راه توسعه و پیشرفت هر منطقه و کشور را سوادآموزی و علمآموزی دانست و اظهار داشت: اجرای طرح انسداد مبادی بیسوادی یکی از برنامههای مهم استان بوشهر است که اجرای آن زمینه ریشهکنی این معضل در استان بوشهر فراهم میشود.
وی از افزایش نرخ باسوادی استان بوشهر خبرداد و افزود: با مشارکت همه دستگاههای اجرایی رشد باسوادی در این استان به 96.22 درصد افزایش یافته است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر از ریشه کنی سوادآموزی در استان بوشهر خبر داد و گفت: بر اساس برنامهریزی تا پایان برنامه توسعه ششم در گروه سنی 10 تا 49 سال بیسوادی در استان بوشهر ریشهکن میشود.
دانشفر با اشاره به اینکه زمینه ریشه کنی بیسوادی فراهم میشود خاطر نشان کرد: استان بوشهر در میان 31 استان مقام نخست باسوادی در گروه سنی 10 تا 49ساله سال قبل کسب کرد.
وی با بیان اینکه باسواد شدن زنان ودختران عشایریدر فاصله سنی 10 تا 49 ساله یکی از برنامههای مهم سوادآموزی است اظهار داشت: هر ساله از روز 15 آبان تعداد زیادی عشایر ایل قشقایی استان فارس زمان قشلاق خود را در سراسر استان بوشهر بویژه در شهرستانهای دشتستان، دشتی و منطقه کاکی سپری میکنند از این روست که برنامه باسوادی زنان و دختران عشایریدر فاصله سنی10 تا 49 ساله دارای یکی از اولویت مهم کاری است.
معاون سوادآموزی استان بوشهر از انعقاد تفاهمنامه بین دو دستگاه اداره کل عشایری و سوادآموزی خبر داد و تصریح کرد: با انعقاد این تفاهمنامه 95 تن از زنان و دختران عشایریدر فاصله سنی 10 تا 49 ساله تحت پوشش قرار میگیرند.
دانشفر با اشاره به ریشهکنی بیسوادی در میان زنان عشایر بیان کرد: باسواد کردن و ریشهکنی بیسوادی در میان زنان ودختران عشایر در فاصله سنی10 تا 49 ساله استان بوشهر یکی از برنامههای مهم سوادآموزی امسال این استان است.
وی تاکید کرد: در سال تحصیلی 95-96 شهرستان دشتستان با 65 نفر سواد آموز عشایری دارای بیشترین و کاکی و دشتی به در رتبههای بعدی قرار داشتهاند.
دانشفر با قدردانی از استقبال زنان و دختران عشایری از برگزاری کلاسها در دورههای مختلف سواد آموزی خاطرنشان کرد: همه امکانات برای آموزش واجدان شرایط عشایریدر فاصله سنی 10 تا 49 ساله در شهرستانهای دشتستان و دشتی و منطقه کاکی پیشبینی شده تا زنان و دختران عشایر بتوانند از نعمت باسوادی برخوردار شوند.