فکرشهر: فرمانده انتظامی شهرستان دیر گفت: چهار نفر اعضای یک باند سرقت منازل مسکونی توسط ماموران انتظامی در شهرستان دیر دستگیر شدند.
به گزارش فکرشهر، فرهاد آراوند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: در پی سرقت از منزل مسکونی یکی از شهروندان و گزارش به مرکز فوریت های پلیسی، بلافاصله یک تیم ویژه از ماموران پلیس آگاهی برای بررسی صحنه سرقت به محل اعزام شدند.
وی افزود: کارشناسان پلیس آگاهی با بررسی صحنه جرم و رصد اطلاعاتی با همکاری ماموران انتظامی، یکی از سارقان به نام "م-ز" از سارقیان حرفهای و سابقهدار را شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دیر تصریح کرد: این متهم در بازجویی اولیه به سرقت از منزل مذکور اعتراف و بیان کرد که با همدستی "م- ن" ، "ر-ز" و "م- د" با پرسهزدن در اطراف این منزل و زیر نظر گرفتن افراد ساکن، به محض این که تمام افراد خانواده از منزل خارج شدند بلافاصله به داخل منزل رفته و اقدام یه سرقت طلا و فروش به مالخر کرده است.
وی ادامه داد: تلاش برای دستگیری مالخر ادامه دارد و هر چهار نفر متهم، با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.