يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار حوادث
کد خبر: ۵۵۹۴۷
پنجشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳

فکرشهر: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر گفت: سال گذشته ۲۱ تن و ۶۵۰ کیلوگرم موادمخدر در این استان کشف شد که این میزان کشفیات نسبت به سال ۹۶، ۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.
به گزارش فکرشهر از فارس، ارسطو ترکمان‌منش ظهر چهارشنبه در نشست با دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر اظهار داشت: میزان کشفیات در حوزه آبی در سال گذشته ۱۵ تن و ۱۲۵ کیلوگرم بود که نسبت به سال ۹۶، ۲۰۳ درصد رشد داشت.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر بابیان اینکه در دو ماه گذشته دو هزار و ۶۰۵ کیلوگرم مواد مخدر در این استان کشف‌شده است گفت: از این میزان یک هزار و ۸۰۳ کیلوگرم در حوزه آبی و ۶۹۷ کیلوگرم در خشکی به‌دست‌ آمده است.

وی بابیان اینکه یک هزار و ۵۱۰ کیلوگرم از این مواد مخدر توسط پلیس، ۹۶۰ کیلوگرم دریابانی، ۱۱۲ کیلوگرم نیروی دریایی سپاه در حوزه آبی خارگ و ۲۳ کیلوگرم شیشه در گلوگاه شهید صلاحی دشتستان کشف‌شده است اضافه کرد: از دیگر کشفیات مواد مخدر در این مدت هشت هزار و ۲۵۰ لیتر مواد شیمیایی است که با توجه به خطر انبار کردن این نوع مواد انتظار می‌رود دستگاه قضایی نسبت به صدور احکام مصادره اقدام تا نماینده وزارت دفاع نسبت به تحویل و انتقال آن به خارج از استان اقدام کند.

ترکمان‌منش کشف ۴۶ میلیون و ۷۰۰ هزار عدد قرص اعتیادآور ترامادول را از دیگر کشفیات مواد مخدر استان عنوان کرد و گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری امتحانات پایان سال این محموله باهدف توزیع در بین جمعیت جوان و نوجوان کشور وارد شده که با هوشیاری مجموعه انتظامی استان کشف شد.

وی بابیان اینکه در این مدت هفت باند موادمخدر منهدم، ۳۷۲ نفر متهم دستگیر، هشت دستگاه خودرو و چهار فروند قایق تندرو ۳۵۰ اسب بخار توقیف‌ شده است گفت: همچنین ۲۸۸ نفر از معتادان متجاهر کارتن‌خواب شامل ۱۶۲ نفر غیربومی و ۱۲۶ نفر بومی و ۷۴ خرده‌فروش و توزیع‌کننده موادمخدر دستگیر شدند و همچنین سال گذشته ۵۲ باند کلان مواد مخدر در استان بوشهر منهدم شد.

استاندار بوشهر نیز گفت: با توجه به خطر وجود این میزان مواد شیمیایی کشف‌شده در استان دستگاه قضایی هرچه سریع‌تر نسبت به صدور احکام قضایی اقدام کند.

عبدالکریم گراوند بابیان اینکه قایق‌های کشف‌شده در حوزه دریابانی نیز هرچه زودتر از طرف دستگاه قضا تعیین تکلیف و در اختیار حوزه دریابانی قرار گیرد گفت: برای پیشگیری از قاچاق برگزاری کلاس‌های آموزشی برای لنج‌داران در ارتباط با کالاهایی که می‌توانند وارد کنند، ضروری است.

استاندار بوشهر همچنین بر ضرورت تهیه و ارائه برنامه‌های آموزشی باهدف پیشگیری در حوزه مواد مخدر تأکید کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر