فکرشهر: مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي بوشهر گفت: در پنجمين روز از هفته دولت معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور به همراه استاندار و جمعي از مسئولين از يك واحد توليدي در شهرك صنعتي بوشهر 2 بازديد به عمل آوردند.
اين واحد توليدي در زمينه چاپ و ساخت پتو با سرمایه گذاری 90 میلیارد ریالي بخش خصوصي در سومين روز از هفته دولت به بهربرداری رسيده بود.
به گزارش فکرشهر از روابط عمومي شركت شهرك هاي صنعتي بوشهر، مهندس صفوي در حاشيه اين بازديد افزود: اين واحد صنعتی در زمینه تولیدات چاپ ، تکمیل و خارزنی پتوی راشل با اشتغالزایی 15 نفر بصورت مستقیم و 100نفر بصورت غیر مستقیم در فاز 2شهرک صنعتی بوشهر 2 افتتاح و بهره برداری رسيده است.
وي گفت: این واحد صنعتی با ظرفیت سالیانه 800تن در زمینی به مساحت 1360 متر مربع با استفاده از تسهيلات بانكي جهت خريد ماشين آلات و سرمايه در گردش براي اولين بار در استان به توليد رسيده است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در اين بازديد گفت: حمایت دولت از شرکتهای دانش بنیان امسال چند برابر شده و شركت هاي توليدي ميتوانند با دانش بنيان شدن از اين مزايا استفاده كنند.
سورنا ستاري افزود: با توجه به اهمیت و نقش شرکت های دانش بنیان در رونق تولید داخلی و کمک به اقتصاد مقاومتی، امسال حمایت های دولت از شرکت های دانش بنیان چند برابر گذشته خواهد بود.
رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: هم اکنون چهار هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور داریم و معافیتهای گمرکی، مالیاتی، ارائه تسهیلات بانکی و موارد مشابه از جمله حمایتهای این معاونت از شرکتهای دانش بنیان است.
این مسوول خاطرنشان کرد: در رابطه با کمک مالی و حمایت از شرکتها هم صندوق نوآوری و بانکها همکاری خوبی دارند که امیدورایم با این اقدامات شاهد رشد روز افزون شرکتهای دانش بنیان کشور باشیم.