سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۶۵۶۳۵
شنبه ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱

فکرشهر: نمایشگاه خوشنویسی دستخط با آثاری از هنرمندان خوشنویسی ایران در جم آغاز به کار کرد.

به گزارش فکرشهر از صدا و سیما، مسوول برگزاری نمایشگاه دستخط گفت: از یک سال پیش برگزاری سلسله نمایشگاه‌هایی را با عنوان دستخط در کشور آغاز کردیم که اکنون نهمین نمایشگاه را در جم برگزار کرده‌ایم.

محمدرضا جعفری افزود: تا کنون سه نمایشگاه در تهران و یک نمایشگاه در شهرهای کرمان، شیراز، سمنان، سنندج و قزوین برگزار شده است.

وی ادامه داد: در نهمین نمایشگاه دستخط که اکنون در جم برپاست ۴۵ اثر از آثار استادان بنام کشور، مانند غلامحسین امیرخانی، علی شیرازی، مجتبی ملک‌زاده وسیدرضا بنی رضی، به نمایش درآمده است.

جعفری،  نمایشگاه دستخط را موزه در گردش خواند و گفت: نگاه ما این است که این نمایشگاه را  به شهرهای مختلف ببریم چون تعدادی امکان سفر به تهران را ندارند وباتوجه به بزرگی اساتید استقبال خوبی در این شهرها انجام می شود.

نمایشگاه دستخط تا فردا در تالار کتابخانه مرکزی شهید تندگویان جم برپاست.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر