فکرشهر: معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری گناوه گفت: با برنامهریزی صورت گرفته هشت روستای این شهرستان برای اجرای طرح سحاب بنیاد برکت با رویکرد اشتغال اجتماع محور انتخاب شدهاند.
به گزارش فکرشهر، حسین امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: برای اجرای هرچه بهتر این طرح که بر محوریت توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار در یک فرآیند ۱۲ مرحلهای متمرکز است، نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان با نماینده بنیاد برکت و تسهیلگران در فرمانداری این شهرستان تشکیل و تصمیمهای خوبی اتخاذ شد.
وی گفت: جزیرههای شمالی و جنوبی، محمدی، فخرآوری، بهمنیاری شرقی و غربی، چاهبردی و شول از روستاهای هدف طرح سحاب در این شهرستان است.
امیری اظهارداشت: بنا به تاکید نماینده بنیاد برکت استان بوشهر در اجرای هرچه بهتر این طرح، تشکیل کارگروه تخصصی توسعه، صندوق پشتیبان و کارگروه اشتغال روستا با عضویت دهیار و یکی از اعضای شورای اسلامی، امامت جماعت، نماینده جهادکشاورزی، معلم روستا، معتمدان و کارآفرینان با حضور تسهیلگران ضرورت دارد.
وی گفت: برای انتخاب روستاهای هدف در طرح سحاب شاخصهایی درنظر گرفته شدهاست که برخورداری از جمعیت جوان و بالای ۵۰ خانوار، نرخ بیکاری بالاتر از متوسط کشوری و فراهم بودن زیرساختها از عمده آنها است.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری گناوه افزود: همکاری و مساعدت اعضای کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان و تلاش مجدانه تسهیلگران برای اجرای موفق این طرح ضروری است.
وی بیان کرد: امیدواریم اجرای طرح سحاب، زمینه را برای اجرای دیگر طرحهای بنیاد برکت در شهرستان گناوه فراهم کند.
بنیاد برکت با هدف ایجاد فرصتهای کسبوکار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصتها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راهاندازی کردهاست.
بیش از ۲۰ درصد از جمعیت ۱۰۵ هزارنفری گناوه در شمال استان بوشهر در روستاها سکونت دارند.