فکرشهر: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گفت: در 9 ماه امسال 50 موقوفه جدید در زمینه های مختلف دراین استان به ثبت رسیده است.
به گزارش فکرشهر، حجت الاسلام مرتضی محمدیان روزچهارشنبه دردومین همایش 'وقف و رسانه استان بوشهر' ، اظهارکرد: درسال های گذشته جامعه نسبت به وقف اطلاعات کمتری داشت، ولی در دو سال اخیر آگاهی مردم در این زمینه افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: در سال های اخیر رسانه ها نقش موثری در معرفی وقف داشته اند، اما فعالیت بیشتری از سوی رسانه ها برای ارتقای آگاهی عمومی جامعه در باره وقف نیاز است.
محمدیان افزود: وقف در بخش اقتصادی می تواند نقش موثری در زمینه برطرف کردن نیازهای جامعه داشته باشد.
یک استاد دانشگاه دراین همایش گفت: وقف در چند دهه مظلوم واقع شده بود.
سید جلال الدین عارف زاده ادامه داد: در بخش هایی که دولت نمی تواند ورود پیدا کند وقف می تواند ورود کرده و در حل مشکلات جامعه موثر باشد.
وی با تاکید براینکه جامعه باید نسبت به وقف آگاهی پیدا کند، افزود: دراین زمینه ارتباطات جمعی و رسانه ها می توانند نقش بسزایی در معرفی وقف داشته باشند.
وی بیان کرد: وقف می تواند خلا های اقتصادی جامعه را پر کند اما تاکنون از این مقوله غافل بوده ایم.
عارف زاده گفت: برخی خواسته و یا ناخواسته در صدد زیر سوال بردن شخصیت واقفین گذشته هستند که این نشان می دهد در زمینه معرفی این واقفان بخوبی کار نکرده ایم.
وی بیان کرد: از رسانه ها انتظار می رود در زمینه جایگاه و موثر بودن وقف در پیشرفت جامعه بیشتر تلاش کنند.
رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر دراین همایش گفت: یک انسان واقف انسان خود آگاه است که با وقف اموال می تواند در پرورش و رشد دانش نیز موثر واقع شود.
عسکرجلالیان اظهارکرد: زمین واگذارشده برای احداث دانشگاه پیام نور بوشهر از محل موقوفات کازرونی است.
وی اضافه کرد: وقتی اموال وقفی در اختیار افراد و یا دستگاه های اجرایی قرار می گیرد امانت است و باید به نحو شایسته از آن استفاده شود.
دراین همایش از تعدادی فعالان رسانه ای استان بوشهر در حوزه وقف تجلیل شد.
منبع: ایرنا