فکرشهر: معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری تنگستان گفت: بهمنظور سرعت عمل و وجود نظم و هماهنگی در زمان ایجاد بحران، شهرستان را به شش حوزه امداد و نجات تقسیم کردهایم که شامل سه حوزه در بخش مرکزی و سه حوزه در بخش دلوار میشود.
به گزارش فکرشهر، پرویز شعبانی در نشست ستاد مدیریت بحران تنگستان بر آمادگی دستگاههای اجرایی شهرستان تأکید کرد و اظهار داشت: دستگاههای عضو این ستاد ضمن آمادگی کامل تمهیدات لازم را برای وقوع حوادث احتمالی بهویژه سیل و طوفان در ایام زمستان بیندیشند.
وی ادامه داد: همچنین دستگاههای اجرایی علاوه بر شناسایی نقاط حادثهخیز، راهکارها و پیشنهادهای خود را در راستای پیشگیری از آسیبهای احتمالی و کاهش آثار حوادث غیرمترقبه به ستاد ارائه نمایند.
شعبانی سرعت عمل و وجود نظم و هماهنگی در زمان ایجاد بحران را ضروری دانست و افزود: به همین منظور شهرستان را به شش حوزه امداد و نجات تقسیم کردهایم که شامل سه حوزه در بخش مرکزی و سه حوزه در بخش دلوار میشود؛ رئیس هر یک از حوزهها و دستگاههای یاریدهنده مشخص شده است.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری تنگستان برخی اقدامات تمهیدی ستاد بحران شهرستان را برشمرد و خاطرنشان کرد: بازگشایی و ترمیم سیلبند حفاظتی دره فصلی پهلوان کشی، بازگشایی دره فصلی محمد عامری، لایروبی طرح آبخیزداری آباد، لایروبی و بازگشایی دره قائدیآباد، تسطیح و بازگشایی راه عشایری در منطقه خائیز، بازدید از دره فصلی ملگپ بهمنظور تغییر مسیر و پیشگیری از آبگرفتگی معابر این روستا از جمله اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از خسارات احتمالی و سیلزدگی و آبگرفتگی معابر بوده است.
به نوشته ی فارس، وی به وقوع سیل در اوایل ماه گذشته در شهرستان تنگستان اشاره و ضمن ابراز رضایت از عملکرد مطلوب دستگاههای اجرایی اذعان داشت: بخش عمدهای از نقاط حادثهخیز که در سالهای گذشته خطراتی را برای مردم ایجاد نموده بود شناسایی و پیش از آغاز فصل بارندگی اقدامات لازم صورت گرفت که سبب شد با کمترین مشکل پس از وقوع سیل مواجه شویم.