۲۰۰۰ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی در بوشهر اختصاص یافت
فکرشهر: مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر گفت: ۲ هزار کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی در بوشهر اختصاص یافت.
به گزارش فکرشهر به نقل از مهر، اسماعیل سجادی منش صبح جمعه در مراسم افتتاح ستاد اسکان میهمانان نوروزی در بوشهر اظهار داشت: در راستای تأمین فضای اسکان مسافران نوروز در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: در سطح استان ۳۰۰ مدرسه با ۲ هزار کلاس درس به عنوان اتاق برای اسکان میهمانان و مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر ادامه داد: این ستاد تا ۱۳ فروردین فعال است و به گردشگران و مسافران نوروزی بر اساس درجه بندی کیفی الف، ب و ج خدمات میدهد.
مراسم افتتاح ستاد اسکان میهمانان نوروزی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر، فرماندار بوشهر و مدیرکل آموزش و پرورش در محل کانون کوثر شهرستان بوشهر برگزار شد.
دیدگاه خود را بنویسید