شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: در سال تحصیلی جدید چهار رشته جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در این دانشگاه ایجاد شده است.به گزاش فکرشهر، دکتر محمد رضا محمدی زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این شمار سه رشته دکتری شامل مدیریت صنعتی گرایش تولید و OR و زبان و ادبیات عرب و رشته کارشناسی ارشد نیز شیمی دریا است.وی یادآورشد: با ایجاد رشته های جدید شمار کل رشته های تحصیلی در دانشگاه خلیج فارس 85 رشته شامل یک رشته کاردانی ، 25 رشته کارشناسی، 44 رشته ارشد و 15 رشته نیز دکتری است.
کد خبر: ۵۵۵۳
پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۲

فکرشهر: رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: در سال تحصیلی جدید چهار رشته جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در این دانشگاه ایجاد شده است.

به گزاش فکرشهر، دکتر محمد رضا محمدی زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این شمار سه رشته دکتری شامل مدیریت صنعتی گرایش تولید و OR و زبان و ادبیات عرب و رشته کارشناسی ارشد نیز شیمی دریا است.

وی یادآورشد: با ایجاد رشته های جدید شمار کل رشته های تحصیلی در دانشگاه خلیج فارس 85 رشته شامل یک رشته کاردانی ، 25 رشته کارشناسی، 44 رشته ارشد و 15 رشته نیز دکتری است.

رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر اضافه کرد: امسال 29 دانشجو در مقطع دکتری ، 313 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و یکهزارو 48 دانشجو در مقطع کارشناسی در این دانشگاه پذیرفته شده اند .

وی با بیان اینکه دانشگاه خلیج فارس 213 نفر عضو هیات علمی تمام وقت دارد گفت: ثبت نام دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه پایان یافته است و دانشجویان کارشناسی نیز از 22 تا 26 شهریور برای نام نویسی باید به دانشگاه مراجعه کنند.

دکتر محمدی زاده افزود: برنامه ریزی لازم برای آغاز سال تجصیلی جدید در دانشگاه خلیج فارس با هماهنگی با بانک و دفتر خدماتی پلیس+10 برای ایجاد باجه در محل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید و ایجاد تمرکز برای جلوگیری از سرگردانی دانشجویان ،ایستگاه صلواتی، بوفه سیار ، توزیع بروشور و محصولات فرهنگی شامل اطلاعات لازم از شهر بوشهر و دانشگاه ،پیش بینی امکان اسکان موقت خانواده های دانشجویان جدیدالورود ،ایجاد حساب بانکی به ارزش 50 هزار ریال بلاعوض برای همه دانشجویان ورودی جدید ، انجام برنامه های فرهنگی و برگزاری نمایشگاه نوشت افزار ایرانی و اسلامی انجام شده است.

وی ادامه داد: راهبردهای دانشگاه خلیج فارس باتوجه به برنامه چشم انداز دانشگاه برای تولید و ترویج علم و فناوری و گسترش مرزهای دانش و فناوری برای کمک به گسترش و توسعه علمی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران تبیین و تعریف شده است.

رییس دانشگاه خلیج فارس یادآورشد: در همین راستا پژوهش به منظور تولید علم و مهمتر اینکه پژوهش به منظور تولید فناوری و تولید ثروت و رفع مشکلات جامعه و صنعت و ارتقا جایگاه بین المللی کشور از وظیفه اصلی دانشگاه هاست که این دانشگاه نیز به سهم خود در تحقق این مهم کوشا بوده است. 

وی گفت: متناسب با این راهبردها عملکرد دانشگاه خلیج فارس در راستای سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محورهای مختلفی از جمله گسترش کمی آموزش عالی متناسب با نیازهای جامعه، حوزه فعالیت های عمرانی، عملکرد آموزشی، توسعه و بهره وری منابع مالی و انسانی، توسعه فناوری اطلاعات، توسعه فعالیت های پژوهشی، تولید دانش و ارتباط با صنعت، ارتقای رفاه و خدمات دانشجویی جزو مهمترین محورهایی است که منطبق با سیاست های دولت در یکسال گذشته در دستور کار دانشگاه خلیج فارس قرار داشته اند.

دکتر محمدی زاده با بیان اینکه هنوز دانشگاه خلیج فارس تا رسیدن به یک دانشگاه جامع متناسب با ظرفیت استان راه بسیاری در پیش دارد یادآورشد: در زمینه تعداد اعضای هیات علمی نیز باجذب 40 عضو هیات علمی جدید در دانشگاه این شاخص رشد چشمگیری را نشان می دهد چرا که شمار اعضا هیات علمی از شاخصه های اصلی و اساسی جذب توانمندی و ارتقا یک دانشگاه محسوب می شود که دریکسال اخیر رشد صد در صدی در تعداد اعضا هیات علمی با مرتبه دانشیار و استاد و بخصوص در زمینه تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی نیز رشدی معادل 280 درصد را تجربه کردیم.

وی گفت: هم اینک شاخص اعضای هیات علمی در دانشگاه خلیج فارس به ازای هر 22 دادنشجو یک عضو هیات علمی وجود دارد که به استاندارد 18 دانشجو یک نفر عضو هیات علمی بسیار نزدیک شده است.

دکتر محمدی زاده اضافه کرد: فتح قله های رفیع علم و تکنولوژی و تبدیل شدن به قطب پیشرفت و توسعه در دنیا جز با فعالیت تحقیق مدار و پژوهش محور دانشگاه ها میسر نیست بر همین اساس دانشگاه خلیج فارس نیز در سال گذشته با ارایه دستاوردهای علمی در مجامع علمی ملی و بین المللی در قالب بیش از 260 مقاله در مجلات علمی معتبر و کنفرانس های داخلی و خارجی،افزایش و تقویت پژوهشکدهها و گروههای پژوهشی کارنامه درخشانی دارد.

وی یادآورشد: با توجه به سیاست استاندار برای گسترش آموزش عالی استان با حمایتهای ایشان مذاکرات به منظور جلب همکاری سازمان انرژی اتمی برای احداث و راه اندازی دانشکده مهندسی هسته ای به نتایج خوبی رسیده است.

رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: برای جلب مشارکت های مردمی باتوجه به محدودیت منابع مالی دولت با تشکیل کمیته خیرین در این دانشگاه 80 میلیارد ریال توسط یکی از خیرین موافقت شده است و بودجه کمکی حداکثری نیز از سوی صندوق رفاه برای تعمیر و تجهیز خوابگاهها و سلف سرویس جذب شده است.

دکتر محمدی زاده با اشاره به بهره برداری از یک خوابگاه به ظرفیت 140 نفر و مسجد در دهه فجر پارسال افزود: پروژه ساخت یکی دیگر از فازهای خوابگاه امام (ره) که سالها غیرفعال مانده بود نیز با رایزنی های انجام شده از طریق منابع متمرکز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تامین اعتبار شده که با اتمام آن بخش زیادی از مشکلات خوابگاهی دانشگاه خلیج فارس حل خواهد شد. 

وی بدون اشاره به ظرفیت کل خوابگاه های دانشگاه خلیج فارس یادآورشد: تامین اعتبار و فعال سازی مجدد یک خوابگاه دیگر به ظرفیت 180 نفر انجام شده است که در شهریورماه 1394 به بهره برداری خواهد رسید.

رییس دانشگاه خلیج فارس بوشهر اضافه کرد: برای تملک یک قطعه زمین 30 هکتاری در ابتدای شهر بوشهر موافقت اولیه حاصل شده و 13 هکتار زمین برای تاسیس دانشکده ادبیات و علوم اجتماعی دشتی در شهر خورموج و دو قطعه زمین به مساحت کل حدود 15 هکتار در شهر جم به منظور احداث دانشکده فنی و مهندسی جم به تملک دانشگاه در آمده است. 

دکتر محمدی زاده گفت: پروژه کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه خلیج فارس با زیربنای پنج هزار متر مربع تامین اعتبار شده است و آبان ماه سال امسال به بهره برداری خواهد رسید. 

وی افزود: همچنین پروژه دانشکده معماری و شهرسازی که در اوایل امسال با حمایت استاندار و همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان (پیمانکار) و سازمان میراث فرهنگی استان فعال شده است فاز نخست آن در آذرماه سال جاری تکمیل و تحویل دانشگاه می شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر