دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۱۸۳۲۸
شنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۱

فکرشهر: بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۶۹۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شده و متاسفانه ۲۶ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

از دیروز تا امروز ۱ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۹۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۷۲۶ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۳۱۹ هزار و ۳۲۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۶۵۰ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۷۲ هزار و ۳۵۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۸۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۲ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۴۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین در حال حاضر ۵۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تزریق بیش از ۸۶ میلیون دز واکسن کرونا در شبانه‌روز قبل

تاکنون ۶۴ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۸۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۷۹ نفر دُز دوم و ۲۸ میلیون و ۹۱۹ هزار و ۷۵ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند.

به این ترتیب مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۱ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۹۴۲ دُز رسیده است.

در شبانه روز گذشته نیز ۸۶ هزار و ۲۸۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

بستری ۷۹ بیمار در بیمارستان‌های استان بوشهر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در نخستین روز از مردادماه  ۷۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

دکتر حسن ملکی‌زاده از بستری شدن ۴۷ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان در شبانه‌روز گذشته خبر داد و گفت: تعداد بیماران بستری امروز به ۷۹ نفر افزایش یافت.
 
وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۳ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند، افزود: از این تعداد یک نفر در وضعیت حاد کرونایی قرار دارد.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا، گفت: امروز فوت هیچ بیماری کرونایی گزارش نشد، اما روز‌های ۳۰ و ۳۱ تیرماه آقایی ۸۶ ساله و بانویی ۸۵  ساله جان خود را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست دادند.
 
وی عنوان کرد: با ثبت موارد فوتی جدید تعداد جان باختگان کرونا از آغاز شیوع این ویروس در استان تا کنون به ۲ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
 
دکتر ملکی‌زاده گفت: در شبانه‌روز گذشته ۳۹ بیمار باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.
 
به گفته وی، از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان تا کنون ۱۰۵ هزار و ۶۶۵ مبتلا به این ویروس در استان شناسایی شده است.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به افزایش بیماران کرونایی در استان در روز‌ها و هفته‌های اخیر، تاکید کرد: تزریق دوز یادآور واکسن و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در این برهه از زمان از اهمیت بالایی برخوردار است.

خیز هفتم کرونا در حال پیشروی در استان بوشهر است

دکتر حسن ملکی‌زاده گفت: خیز هفتم کرونا روند افزایشی پرشتابی را در استان بوشهر می‌پیماید و آن‌گونه که دیده می‌شود سویه امیکرون و زیرسویه BA5 قدرت واگیری بیشتری دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: روز چهارشنبه ۶۰ بیمار کرونایی و جمعه ۷۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری بودند که نشان‌دهنده شیب افزایشی ابتلا به کرونا در استان است.

دکتر حسن ملکی‌زاده افزود: در آخرین رنگ‌بندی هفتگی نیز شهرستان تنگستان قرمز، شهرستان‌های دیلم، گناوه، دشتستان، دشتی، عسلویه و جم زرد و شهرستان‌های بوشهر، کنگان و دیر آبی هستند که قرمز و زرد شدن شهرستان‌ها نشان از آمار بالای ابتلا به کرونا است.

او با اشاره به این‌که خیز هفتم کرونا در حال پیشروی در استان بوشهر است، افزود: سویه غالب، سویه امیکرون و زیرسویه BA5 است که قدرت واگیری بیشتری دارد و اگر کسی مبتلا شود افراد بسیار دیگری را دچار می‌کند.

دکتر ملکی‌زاده گفت: در یک خیز در آغاز، بیماران سرپایی افزایش پیدا می‌کنند، سپس بستری‌ها و سپس شمار جان‌باختگان بیشتر می‌شود.

دبیر ستاد استانی مدیریت کرونا افزود: متأسفانه جامعه دچار ساده‌انگاری در رعایت شیوه‌نامه‌ها و سستی در دریافت واکسن شده است که این دو موضوع جان همگان را به خطر انداخته است.

او اضافه کرد: در ماه تیر ۶ نفر از هم‌استانی‌ها به‌دلیل ابتلا به کرونا جان باختند که با رعایت شیوه‌نامه‌ها و انجام واکسیناسیون این آمار کمتر می‌بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حضور در کلاس‌های تابستانه، حضور در آیین‌های ماه محرم و صفر، مسافرت و دورهمی‌ها از نگرانی‌های کارشناسان بهداشتی برای افزایش همه‌گیری کرونا است که مردم باید رعایت بیشتری کنند.

دکتر ملکی‌زاده گفت: آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا در استان بوشهر تنها ۳۷ درصد است که هر چند در این روز‌ها افزایش داشته، اما در مجموع آمار پایینی است.

او اضافه کرد: در دز دوم میان ۵ تا ۱۲ ساله‌ها در استان نیز تنها ۲.۷ درصد کودکان و نوجوانان واکسن زده‌اند که آمار بسیار پایینی است؛ چون فرزندان در دورهمی‌ها بیشتر شرکت می‌کنند و خودمراقبتی کمتری دارند که باید واکسینه شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیشترین فوتی‌های کرونایی برای بیماران با سن بالا، افراد با بیماری زمینه‌ای و افراد بدون واکسن یا کمتر واکسن‌زده است.

دکتر ملکی‌زاده گفت: اعمال محدودیت‌های کرونایی در دست بررسی در ستاد ملی است و هم‌اکنون مصوباتی وجود دارد که اگر نیاز شد ابلاغ خواهند شد. یعنی اگر آمار افزایشی ادامه داشته باشد محدودیت‌ها برمی‌گردد. ما از مردم می‌خواهیم شیوه‌نامه‌ها را رعایت کنند تا این محدودیت‌ها برنگردد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر