فکرشهر: اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر با میزبانی اهالی شش روستای دشتستان برگزار شد.
به گزارش فکرشهر از تسنیم، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی شامگاه پنجشنبه در روستای سرکره استان بوشهر برگزار شد و ساکنین ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانههایشان را با تمام تجهیزات در اختیار این شرکتکنندگان در این رویداد قرار دادند.
آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره استان بوشهر در بخشهای «چاووشیخوانی، منقبت خوانی»، «پردهخوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.
مدیر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی امام رضا علیهالسلام در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی مردمیسازی و با مشارکت مردم دانست و اظهار داشت: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری جشنوارههای رضوی در روستاها است.
فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستای سرکره دشتستان در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستاهای این استان ترویج دارد بهگونهای که مردم روستای سرکره دشتستان بهعنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی از میهمانان در بخشهای مختلف اسکان، پذیرایی و خدماترسانی استقبال کردند.
وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این جشنواره در سه حوزه «چاووشیخوانی، منقبت خوانی»، «پردهخوانی، نقالی» و عکس روستا از استانهای، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر ۵۰ هنرمند با ارائه آثار خود شرکت کردند.
مدیر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخشهای مختلف با رای داوران برترینها انتخاب و تجلیل شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با قدردانی از مردم روستای سره دشتستان در میزبانی از برگزاری آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی اضافه کرد: ۶ روستای همجوار این روستا پذیرای میهمانان و شرکتکنندگان در این جشنواره بودند و با تلاش خود خدمات لازم را ارائه کردند.
عبدالرحیم افروغ با بیان اینکه ولایتمدار و عشق به ائمه طهارت علیهالسلام در مردم استان بوشهر نهادینه است گفت: استان بوشهر توجه ویژهای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیهالسلام دارند و خدمات کردن در این مسیر مایه افتخار خود میدانند.
وی ادامه داد: این شکوه و عظمت، این تجمع اصحاب حق که با پرچم برافراشته اسلام امروز در مقطع انقلاب اسلامی در سرزمین ایران به اهتزاز درآمده و امروز نشانههای آن را در سراسر عالم میبینیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خاطر نشان ساخت: امروز فرهیختگان دنیا در دانشگاههای بزرگ آمریکا و دیگر کشورها، گوشهای و ذرهای از تفکر و اندیشه متعالی شما را به رخ تمام بدخواهان اندیشه لیبرالیسم میکشند در این زمینه بر خودمان میبالیم و افتخار میکنیم که اگر وجودمان را بند بند بکنند، هر بند آن فریاد نام علی بن موسی الرضا (ع) خواهد بود.
در این آیین از برترینها در بخشهای عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.