دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

مواد غذایی غیرقابل‌مصرف از صنوف مختلف «جم» جمع آوری شد

مواد غذایی غیرقابل‌مصرف از صنوف مختلف «جم» جمع آوری شد
کد خبر: ۲۰۱۰۲۶۲
سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷

فکرشهر: مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم از جمع‌آوری ۷۸۸ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل‌مصرف، از صنوف مختلف شهرستان در ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش فکرشهر از مهر، مجید ابراهیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۷۴۷ واحد صنفی عرضه مواد غذایی در شهرستان وجود دارد که بازرسان بهداشت محیط به‌صورت مستمر از این صنوف بازدید می‌کنند و با مواردی که سلامت شهروندان را تهدید نماید برخورد جدی و قانونی می‌کنند.

وی افزود: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳ تعداد ۲ هزار و ۲۸۳ بازدید از این صنوف صورت گرفته است که در این راستا ۲۵۳ اخطاریه برای صنوف متخلف صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: پیرو بازدید‌های بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در ۶ ماهه اول سال جاری، ۱۷ صنف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند و ۲ صنف متخلف نیز پلمپ شد.

مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: علیرغم تمام تلاش همکاران، با توجه به ازدیاد صنوف، خود شهروندان نیز می‌توانند در این زمینه نقش بسزایی داشته باشند و هنگام خرید مواد غذایی دقت لازم را به عمل‌آورند و موارد تخلف را از طریق سامانه گویا ۱۹۰ گزارش کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
مطالب بیشتر