يکشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

۳۲۰۹ نفر برای انتخابات شورای اسلامی روستا و عشایری بوشهر نام نویسی کردند + جزییات

فکرشهر: دبیر ستاد انتخابات استان بوشهر گفت: سه هزارو ۲۰۹ نفر برای انتخابات شورا‌های اسلامی روستا و عشایری این استان ثبت‌نام کردند که نسبت به دور قبل ۱۱.۵ درصد افزایش یافته است...
کد خبر: ۲۰۲۰۵۲۴
يکشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۹

فکرشهر: دبیر ستاد انتخابات استان بوشهر گفت: سه هزارو ۲۰۹ نفر برای انتخابات شورا‌های اسلامی روستا و عشایری این استان ثبت‌نام کردند که نسبت به دور قبل ۱۱.۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش فکرشهر از استاندرای بوشهر، هادی اخلاقی شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در استان بوشهر ۴۴۹ روستا و تیره عشایری شناسایی شده است که از این شمار، انتخابات در ۴۳۰ روستا و تیره عشایری واجد شرایط برنامه‌ریزی شد، اما به دلیل نداشتن داوطلب، انتخابات در ۲ روستا برگزار نخواهد شد.

وی با اشاره به پایان فرایند نام نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی شهر، روستا و مناطق عشایری یادآور شد: انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا دارای ۴۲ فرایند از آغاز تا تأیید نهایی صحت انتخابات است و طبق قانون، تأیید نهایی این انتخابات ۱۳ خرداد انجام می‌شود.

مدیرکل سیاسی استانداری بوشهر تصریح کرد:‌تفاوت مهم این دوره از انتخابات با انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در این است که نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستا‌ها بر عهده مجلس شورای اسلامی بوده و تأیید نهایی صحت انتخابات نیز توسط هیات‌های اجرایی انجام می‌شود.

دبیر ستاد انتخابات استان بوشهر با اشاره به ساختار شورا‌های شهری استان گفت: در استان بوشهر ۴۱ شهر وجود دارد که از این تعداد، ۳۷ شهر دارای شورا‌های ۵ نفره، ۳ شهر برازجان، گناوه و کنگان دارای شورا‌های ۷ نفره و شهر بوشهر به‌عنوان مرکز استان دارای بیشترین کرسی و ۹ نفره است.

اخلاقی با اشاره به رقابت داوطلیان برای تصدی ۲۱۵ کرسی اصلی شورا‌های اسلامی شهر در استان افزود: در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر استان، یک‌هزار و ۸۲ نفر داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند.

وی اضافه کرد: از ۴۲۸ روستای مشمول انتخابات، ۳۷۸ روستا دارای شورا‌های ۳ نفره و ۵۰ روستا دارای شورا‌های ۵ نفره هستند که در مجموع یکهزار و ۳۸۴ کرسی اصلی شورا‌های روستایی و عشایری استان را تشکیل می‌دهند.

اخلاقی با اشاره به ترکیب نهایی کرسی‌ها که یک‌هزار و ۵۹۹ نفر است افزود: با احتساب ۲۱۵ کرسی شورا‌های شهری و ۱۳۸۴ کرسی شورا‌های روستایی و عشایری، در مجموع یکهزار و ۵۹۹ نفر به‌عنوان اعضای اصلی شورا‌های اسلامی شهر، روستا و عشایری استان بوشهر انتخاب خواهند شد.

وی گفت: از مجموع ۳ هزار و ۲۰۹ نفر ثبت‌نام‌کنندگان، معادل ۱۱ درصد زن و از مجموع ۲ هزارو ۸۴۷ نفر معادل ۸۹ درصد مرد هستند.

دبیر ستاد انتخابات استان بوشهر با اشاره به توزیع شهرستانی ثبت‌نام داوطلبان بیان کرد: از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان، شهرستان دشتستان با ۸۸۸ نفر بیشترین داوطلب را به خود اختصاص داده است و پس از آن تنگستان با ۵۶۳ نفر، دشتی با ۴۹۱ نفر، گناوه با ۲۲۶ نفر، بوشهر با ۱۵۷ نفر، عسلویه با ۱۵۱ نفر، جم با ۱۴۷ نفر، کنگان با ۷۵ نفر و دیلم با ۲۵ نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

اخلاقی افزود: از مجموع ثبت نام کنندگان برای عضویت در شورای اسلامی روستایی و عشایری یکهزار و ۲۴۷ نفر از داوطلبان زیر دیپلم، ۷۹۶ نفر دیپلم، ۲۷۹ نفر فوق‌دیپلم، ۷۴ نفر لیسانس، ۱۶۰ نفر کارشناسی ارشد، چهار نفر دکتری و ۱۹ نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند.

وی یادآور شد: از نظر شغلی، ۸۹ نفر بیکار، ۶ نفر نظامی، یکهزارو ۴۳۱ نفر دارای شغل آزاد، ۳۱۱ نفر بازنشسته، ۱۶۰ نفر فرهنگی، ۵۸۲ نفر کارمند، چهار نفر پزشک، هشت نفر وکیل یا قاضی، ۱۱۵ نفر در گروه سایر مشاغل، ۱۴۷ نفر کشاورز، ۱۵۵ نفر کارگر و ۱۵۵ نفر خانه‌دار هستند.

اخلاقی با اشاره به اتخاذ تمهیدات لازم برای انتخاباتی سالم و پرشور در استان بوشهر گفت: در این دوره از انتخابات، ۴۶۹ حوزه انتخابیه شامل ۴۱ حوزه شهری و ۴۲۸ حوزه روستایی و عشایری در این استان فعال خواهد بود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر