سه‌شنبه ۰۴ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۰۷۰۳
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳

فکرشهر: سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه تأمین امنیت غذایی بر پایه توسعه پایدار است، گفت: طرح‌های تأمین امنیت غذایی استان بوشهر در بخش‌های مختلف تدوین و عملیاتی شده است.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، مهدی اعتمادی ظهر امروز در جلسه هماهنگی روز جهانی خاک با بیان اینکه دستیابی به امنیت غذایی نباید به قیمت از بین رفتن منابع طبیعی تمام شود، اظهار داشت: مأموریت اصلی جهاد کشاورزی تأمین امنیت غذایی بر پایه توسعه پایدار است.

وی خاک را به عنوان محیط رشد گیاهان و محصولات کشاورزی بسیار با اهمیت دانست و بیان کرد: رسیدن به امنیت غذایی نباید به قیمت فرسایش خاک و از بین رفتن منابع طبیعی ما انجام شود، زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا مقدار خیلی کمی خاک تولید شود.

سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به اینکه هرساله مقدار زیادی از خاک اراضی استان بر اثر سیلاب شسته و به دریا ریخته یا پشت سد‌ها جمع می‌شود بیان کرد: این معضل بزرگی است که باعث فقیرتر شدن خاک می‌شود.

اعتمادی فرسایش شیمیایی و فیزیکی، شوری، تراکم، آلودگی سموم و تغییر کاربری را از تهدیدات خاک برشمرد و گفت: بخش صنعت نگاه توسعه پایدار به خاک ندارد.

وی تصریح کرد: اقلیم و محیط زیست ما ظرفیت محدودی دارد و ما نمی‌توانیم بیش از توان از آن بهره‌برداری کنیم، زیرا به نابودی کشیده می‌شود.

سرپرست مدیریت آب و خاک جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به تدوین طرح‌های مهم در عرصه امنیت غذایی خاطرنشان کرد: طرح‌های تأمین امنیت غذایی استان بوشهر در بخش‌های مختلف تدوین و عملیاتی شده است.

اعتمادی با اشاره به آلایندگی در صنایع وابسته به نفت اضافه کرد: بخش صنعت نفت و پتروشیمی منابع آب و خاک استان را نابود کرده و حق آلایندگی را به سختی پرداخت می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی و توجه به حفاظت از خاک ادامه داد: ما باید اهمیت خاک و حفظ آن را به نسل آینده و جوانان نشان بدهیم و رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند بسیار مفید و تاثیرگذار باشند.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر