جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۱۵۰۶
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۲

فکرشهر: فوق تخصص بیماری‌های ریه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از استفاده از روش تشخیص نوین در تشخیص و مدیریت بیماری فیبروز ریه در بوشهر خبر داد.

به‌گزارش فکرشهر از خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر مهرزاد بحتویی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری متخصصان برجسته بخش داخلی و طب هسته‌ای، به‌تازگی به بررسی استفاده از پت‌اسکن گالیوم فاپی در بیماران مبتلا به فیبروز ریه در مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای پرداخته است.

وی افزود: این روش تصویربرداری به پزشکان این امکان را می‌دهد که به‌صورت غیرتهاجمی و دقیق به ارزیابی تغییرات بافت ریه پرداخته و میزان التهاب و فیبروز را بررسی کنند.

فوق تخصص بیماری‌های ریه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: بیماری فیبروز ریه یکی از اختلالات جدی تنفسی است که می‌تواند کیفیت زندگی بیماران را به طرز قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار دهد. با توجه به پیچیدگی‌های این بیماری و نیاز به تشخیص و مدیریت دقیق، استفاده از فناوری‌های پیشرفته پزشکی از جمله پت‌اسکن گالیوم فاپی، به‌عنوان یک ابزار مؤثر در تشخیص این بیماری مطرح شده است.

وی اظهار داشت: پت‌اسکن گالیوم فاپی به دلیل حساسیت بالا در تشخیص ناحیه‌های درگیر و ارزیابی فعالیت بیماری می‌تواند نقش مهمی در برنامه‌ریزی درمان و پیش‌بینی پروگنوز بیماران ایفا کند و این روش به ویژه در مواردی که تشخیص دقیق و سریع ضروری است، می‌تواند به بهبود تصمیم‌گیری بالینی کمک شایانی کند.

دکتر بحتویی تصریح کرد: گروه متخصصان ریه، روماتولوژی و طب هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اجرای این طرح کاربردی به‌دنبال ارتقاء دانش و بینش بالینی در زمینه بیماری‌های مزمن ریوی و بهبود کیفیت زندگی بیماران هستند. نتایج این تحقیقات می‌تواند به توسعه روش‌های جدید درمانی و ارائه خدمات بهینه به بیماران فیبروز ریه منجر شود.

وی افزود: ضروری است که حمایت و همکاری‌های بین‌رشته‌ای در علوم پزشکی ادامه یابد تا با استفاده از شیوه‌های نوین، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های ریوی باشیم. دانشگاه علوم پزشکی بوشهر متعهد به ارائه آموزش‌های لازم به جامعه پزشکی و ارتقای سطح سلامت بیماران است.

فوق تخصص بیماری‌های ریه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: نتایج این طرح در یکی از بالاترین ژورنال‌های تصویربرداری (CNM IF=۹.۶) به چاپ رسیده و در کنگره سالیانه تصویربرداری آمریکا (RSNA) و طب هسته‌ای و تصویربرداری اروپا (EANM) نیز پذیرش و ارائه شده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر