يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۳۳۵۵
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹

فکرشهر: تسنیم نوشت: مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از کاهش دما هوا در استان بین ۶ تا ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خبر داد و گفت: ایجاد تنش دمایی و سرمازدگی در مزارع و باغات کشاورزی، وزش باد سوزناک از جمله مخاطرات هشدار سطح نارنجی کشاورزی استان است.

پیام مساعدی با اشاره به اینکه بارش خفیف باران در برخی نقاط استان به ویژه در ارتفاعات دور از انتظار نیست اظهار داشت: تا پایان هفته جاری به دلیل وزش باد شدید شمال غربی سواحل استان بوشهر و خلیج‌فارس به شدت مواج و طوفانی پیش‌بینی می‌شود.

وی از کاهش دما هوا در استان بین ۶ تا ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خبر داد و گفت: ایجاد تنش دمایی و سرمازدگی در مزارع و باغات کشاورزی، وزش سوزباد از جمله مخاطرات آن است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با تاکید بر ارائه راهکار‌های لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی در مزارع و باغات کشاورزی افزود: هشدار سطح نارنجی کشاورزی استان بوشهر تا ۸ اسفند ماه تداوم دارد.

وی جهت وزش باد در استان بوشهر را غالباً شمال غربی، با سرعت ۱۰ تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و در سواحل و روی دریا ۱۶ تا ۴۶ گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت دانست. ارتفاع موج دریا در سواحل استان بوشهر خلیج‌فارس تا ۲.۵ متر رسیده که افزایش آن تا ۳ متر دور از انتظار نیست.

مساعدی از اختلال در تردد و فعالیت‌های دریایی خلیج فارس خبر داد و افزود: خطر غرق شدن شناور‌ها بویژه قایق‌ها و شناور‌های سبک و نیمه سنگین، پاره شدن تور‌های صیادی، خطر غرق شدن شناگران در این شرایط جوی وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با تأکید بر خودداری از تردد‌های دریایی از جمله قایق‌های صیادی و تفریحی در سواحل و فرا ساحل استان بوشهر گفت: خطر غرق شدن شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین از جمله قایق تفریحی و صیادی در مناطق تحت تأثیر، خطر خسارت به تأسیسات و سازه‌های ساحلی وجود دارد که لازم است تمهیدات ویژه برای پیشگیری از هرگونه خسارت و حوادث اندیشیده شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر