يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۱۴۸۲۶
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰

فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر از آغاز دور جدید آبیاری نخیلات شبکه آبپخش در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، علی محمدی اظهار داشت: فرآیند آبیاری نخیلات این شبکه پس از پایان عملیات گرده‌افشانی آغاز شده و با هدف افزایش کمی و کیفی محصول خرما تا پیش از شروع فصل برداشت ادامه دارد.

وی با اشاره به محدودیت شدید آب در سد رئیسعلی دلواری گفت: هم‌اکنون و در زمان شروع دوره آبیاری ۶۳ درصد از مخزن این سد خالی است و از کشاورزان خواهشمندیم تا با رعایت الگوی مصرف و افزایش راندمان بهره‌برداری از آب، در فرآیند آبیاری همکاری کنند.

محمدی گفت: تأمین به‌موقع و با حجم مناسب آب، نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت محصول خرما دارد و بر همین اساس با مشارکت باغداران و شورای آب آبپخش و مصوبه کارگروه استانی ماده ۱۱ آب و کشاورزی، تقویم آبیاری و تحویل حجمی آب در این دوره به روز رسانی شده است.

وی همچنین به تکمیل لایروبی شبکه‌های زهکشی شهرستان دشتستان اشاره کرد و افزود: با انجام لایروبی زهکش‌های شبکه‌های آبیاری آبپخش و کلل_ زیارت، عملیات آبیاری در نخلستان‌های این خطه سرعت و کیفیت بیشتری یافته است و راندمان آبیاری افزایش چشم‌گیری پیدا کرده است.

محمدی اضافه کرد: در شبکه‌های آبیاری نیز اقدامات متعددی در حوزه تعمیرات و نگهداری اعم از لایروبی کانال‌های درجه یک و درجه دو، ساخت دریچه‌ها و ساخت و تعمیر ابنیه فنی توسط شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر پیش از دور آبیاری انجام شده است و در سایر کانال‌ها نیز پیش از رسیدن آب تکمیل می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر ضمن تاکید بر جلوگیری و برخورد با برداشت غیرمجاز آب گفت: از کشاورزان درخواست می‌کنیم تا با آگاهی از شرایط منابع آبی و توجه به پیش‌بینی‌های انجام‌شده، در بهره‌برداری بهینه از منابع آب همکاری کنند تا بتوان با مدیریت صحیح، از چالش‌های پیش‌رو عبور کرد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر