فکرشهر: عملیات هرس، فرم دهی درختان، اصلاح چمن و جین و پاکسازی فضای سبز سطح شهر خارگ اجرا شد .
به گزارش فکرشهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ، خانم غفاری، مدیر واحد فضای سبز شهرداری خارگ اظهار داشت: به منظور تقویت و بهبود رشد گیاهان، رسیدگی به فضای سبز، آراستگی محیط و مناظر شهری و پارکهای سطح شهر، هرس و بازپیرایی شاخه های درختان هر ساله با هدف رفع خطر شاخه های خشک، حذف شاخه های بیمار و همچنین آراستگی درختان انجام می شود.
خانم غفاری تصریح کرد: پیرایش درختان و درختچه ها هر ساله به صورت مستمر از در خیابان های اصلی سطح شهراز جمله خیابان هوا دریا، خیابان طالقانی، خیابان چاه قندی و پارک سیمرغ انجام شد.
وی افزود: این عملیات با تلاش کارکنان زحمت کش واحد فضای سبز در هوای گرم این فصل از سال به انضمام ماشینآلات سبک و سنگین و ادوات بر روی درختان سطح شهر در حال اجرا است.
ایشان همچنین خاطرنشان کرد: هرس به موقع درختان یکی از کارهایی است که می توان برای سلامت درخت انجام داد و هرس درختان، حذف تنه جوش ها و پا جوش ها و علف های هرز در سطح پارک ها و بلوارهای شهر از جمله برنامه های شهرداری خارگ می باشد.
همچنین انجام عملیات هرس، سبب کاهش آفات و بیماری، افزایش طول عمر درختان، ارائه خدمات کم و موثر، نیاز آبی کم و حجم سبزینگی زیبا و متناسب با نوع و سن درختان میشود.
مدیر واحد فضای سبز شهرداری به شهروندان توصیه نمود برای جلوگیری از حوادث و همچنین صدمه زدن به درختان از هرس خود سرانه درختان خوداری نمایند.
عکاس : مرتضی زنگنه