شروع به کار دومین نانوایی عرضه کننده نان کامل در بوشهر
فکرشهر: رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به اهمیت نان کامل که هم درمان و هم پیشگیری است، این استان از خردادماه امسال اقدام به تولید آرد و نان کامل کرده و در این ارتباط ۱۲ نانوایی تولید نان کامل راهاندازی شدهاست.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، دکتر عیسی صفوی در کارگاه آرد و نان کامل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: در گامهای اول محدودیتهایی وجود دارد که در آینده برطرف خواهد شد گه از جمله این محدودیتها میزان استقبال مردم و رعایت نانوایان در تولید نان کامل است.
عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: آرد کامل به معنای نان کامل نیست، زیرا ممکن است در نانوایی در فرایند تخمیر و نگهداری به آرد کامل آسیب رسیده و منجر به نان کامل نشود و این وظیفه نهادهای نظارتی مانند دانشگاه علوم پزشکی و اتاق اصناف است.
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: آرد کامل و نان کامل میتواند هم نقش پیشگیری و هم نقش درمان داشته باشد.
سید محمدهادی امامت بیان کرد: آرد و نان کامل میتواند به درمان بیماری IBS (ای. بی. اس) منجر شود، همچنین در پیشگیری از بیماری دیابت، فشارخون و ناراحتیهای گوارش نقش کلیدی دارد.
این کارگاه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل شد.