دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

پلیس: دستگیری یکی از عناصر مسلح گروهک تروریستی کومله در شهرستان جم

کد خبر: ۲۰۲۰۱۷۲
يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰

فکرشهر: جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر از از دستگیری یکی از عناصر مسلح گروهک تروریستی کومله در حین فرار و خروج از استان خبر داد.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، سرهنگ جوشن سهرابی گفت: روز گذشته ماموران انتظامی شهرستان جم با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در ادامه تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی خود برای برقراری امنیت پایدار، موفق به شناسایی و دستگیری یکی از عوامل مهم و مؤثر گروهک تروریستی کومله شدند.

وی افزود: بر اساس اطلاعات موثق، این فرد که یکی از عناصر فعال و اصلی در درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر بوده، در حین فرار به استان همجوار در یک دستگاه اتوبوس مسافربری شناسایی و در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ سهرابی با بیان اینکه دستگیری این عنصر مهم، ضربه‌ای دیگر بر پیکره گروهک‌هایی است که سال‌هاست با تکیه بر حمایت‌های بیگانگان، در پی ایجاد ناامنی و اختلال در آرامش مردم غیور و مقاوم کشور ایران هستند، گفت: ماموران امنیتی و انتظامی با اقتدار و اخلاص، همچون سدی استوار در برابر توطئه‌های دشمنان ایستاده‌اند و با از میان برداشتن تهدیدات، عزم راسخ خود را برای حفظ تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران اسلامی به نمایش گذاشته‌اند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر