شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: دهمين دوره جشنواره دانش‌آموزي فيلم دفاع مقدس با رويكرد 'دو قرن مقاومت'، روزسه شنبه در آييني در بوشهر آغاز شد.\n\nبه گزارش فکرشهر از ايرنا، مديرحوزه هنري بوشهر دراين آيين گفت: اين جشنواره به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامي (20 تا 26 فروردين) برگزار شده است.\n\nسيد محمد حسين سيد زاده افزود: آشنايي دانش آموزان با هنر مقاومت و رشادتها دليرمردان اين آب و خاك در مقابل استعمار و استكبار و معرفي ايثار و از جان گذشتگي جوانان اين ديار در دوران دفاع مقدس از هدفهاي برگزاري اين جشنواره است.\n\n
کد خبر: ۲۱۵۵۲
سه‌شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۹

فکرشهر: دهمين دوره جشنواره دانش‌آموزي فيلم دفاع مقدس با رويكرد 'دو قرن مقاومت'، روزسه شنبه در آييني در بوشهر آغاز شد.

\n\n

به گزارش فکرشهر از ايرنا، مديرحوزه هنري بوشهر دراين آيين گفت: اين جشنواره به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامي (20 تا 26 فروردين) برگزار شده است.

\n\n

سيد محمد حسين سيد زاده افزود: آشنايي دانش آموزان با هنر مقاومت و رشادتها دليرمردان اين آب و خاك در مقابل استعمار و استكبار و معرفي ايثار و از جان گذشتگي جوانان اين ديار در دوران دفاع مقدس از هدفهاي برگزاري اين جشنواره است.

\n\n

\n\n

وي با اشاره به اينكه در جشنواره فيلم دفاع مقدس دانش آموزان دختر مقطع ابتدايي شركت دارند بيان كرد: در دهمين دوره جشنواره دانش‌آموزي فيلم دو قرن مقاومت استان بوشهر دوهزار و500 دانش‌ آموز دختر مقطع ابتدايي شهر بوشهر با حماسه‌هاي شهدا در مقابله با استعمار و استكبار آشنا مي ‌شوند.

\n\n

وي اجراي برنامه‌هاي مختلف هنري از سوي هنرمندان كشوري را از برنامه‌هاي جنبي اين جشنواره معرفي كرد و گفت: دهمين دوره جشنواره دانش‌ آموزي فيلم دو قرن مقاومت استان بوشهر با مشاركت شهرداري، سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، نماينده ولي فقيه دراستان، اداره كل فرهنگ وارشاد اسلامي، صدا و سيما و آموزش و پرورش استان بوشهر اجرا مي ‌شود.

\n\n

سيد زاده افزود: در جشنواره دانش آموزي فيلم دفاع مقدس كه در پنج نوبت برگزار مي شود 12 فيلم در حوزه جنگ و كودكان به نمايش در درمي آيد.

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر