به گزارش فکرشهر، مهرزاد آسایش با اشاره به سنت حسنه نظافت و پاکسازی مساجد که توسط بانیان و هیات امنای آنها صورت میگیرد، اظهار داشت: شهرداری باید در این شرایط در کنار شهروندان حاضر شده و بیرون مساجد، جوی و کانالهای مقابل درب مساجد را نظافت و لایروبی به عمل آورند.
عضو شورای شهر با اشاره به فضای سبز بیرون مساجد تصریح کرد: درختان مسیرها نیز باید هرس مناسب شده تا شاخ و برگ درختان در حین شادابی و زیبایی به شهروندان آسیبی نرساند.
آسایش با بیان اینکه شهرداری با برنامه های فرهنگی مناسب به استقبال ماه مبارک رمضان برود افزود: با آغاز ماه مبارک رمضان و ایجاد یک سبک معنوی زندگی در فعالیت های شهروندان شایسته است که شهرداری بوشهر با اقدامات اجرایی و فرهنگی به استقبال این ماه مبارک برود.
تست فشار خون و ضربان قلب شهروندان در سطح شهر
عضو کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر با اشاره به ضرورت نصب اوقات شرعی در سطح شهر گفت: شهرداری می تواند درب مساجد و میادین علاوه بر نصب اوقات شرعی با نصب شعارها و احادیث فرهنگی مذهبی مناسب این ایام در خیابان های سطح شهر در ضیافت خدا شرکت کند.
رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به گرمی هوا و رطوبت بالای بوشهر در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در این رابطه برای حفظ سلامت شهروندان مناسب است که با همکاری علوم پزشکی طرح ( اتوبوس سلامت) در مناطق و میادین پرتردد شمالی و جنوبی شهر برقرار شود تا شهروندان نسبت به تست فشار خون و ضربان قلب و سایر اقدامات مشابه اقدام کنند.
منبع: مهر