فکرشهر: مسئول اورژانس 115 شهرستان دشتی از کشف جسد زن 42 سالهای در جاده روستای درازی به روستای چارک شهرستان دشتی خبر داد.
به گزارش فکرشهر، هوشنگ اسکندری امروز ـ سه شنبه ـ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان دشتی از کشف جسد زن 42 ساله در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: ساعت 19:10 دقیقه روز گذشته یک نفر با اورژانس 115 شهرستان تماس گرفت و اعلام داشت جسد یک زن در وسط جاده روستای زیارت به روستای چارک شهرستان دشتی رها شده است.
مسئول اورژانس 115 شهرستان دشتی تصریح کرد: پس از دریافت این گزارش، اورژانس 115 مستقر در روستای چاوشی که نزدیک به مکان مد نظر بود، به محل اعزام شد که پس از بررسی مشخص گردید که زنی 42 ساله فوت کرده است .
اسکندری بیان کرد: با حضور پلیس در محل پیداشدن جسد، تحقیقات برای شناخت متوفی و دلایل فوت آن آغاز شده است.