فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی برای بهره برداری و بهره مندی بیشتر از ظرفیت های این استان تدوین می شود.
به گزارش فکرشهر، مصطفی سالاری روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استانداری بوشهر افزود: استان بوشهر در بخش های مهم ملی و استانی دارای ظرفیت های بالقوه ای است که برای توسعه استان باید از آنها بهره برد.
وی اظهارکرد: با توجه به این که برخی از ظرفیت های استان بوشهر جنبه ملی دارد، وزارتخانه های مربوط برای توسعه این قابلیت ها باید برنامه ریزی کنند و نیاز نیست برای آن ها در استان تصمیم گیری و برنامه ریزی صورت گیرد.
سالاری بیان کرد: تمرکز برای حمایت از طرح های ملی موجود در استان بوشهر امری اجتناب ناپذیر است و در این ارتباط طرح های پیرامونی نیز باید تدوین شود.
استاندار بوشهر بر تمرکز صنایع انرژی بر تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت توسعه متوازن در استان بوشهر لازم است طرح های صنعتی انرژی بر، حمل و نقل، تجارت دریایی، ترانزیت کالا و توسعه صادرات در نقاط مختلف استان مد نظر باشد.
وی افزود: استان بوشهر ظرفیت های مهمی در بخش گردشگری در ابعاد ساحلی، میراث فرهنگی و منابع طبیعی دارد که باید از این بخش در توسعه استان بهره گرفت.
سالاری از تدوین دو کتابچه قانون بودجه و استفاده از تسهیلات توسعه سرمایه گذاری خبر داد و گفت: 51 عنوان کتاب برای استفاده از قانون بودجه برای مدیران استان بوشهر تدوین شده است که برای هر دستگاه نحوه جذب اعتبارات ملی و میزان آن مشخص شده است.
وی یادآور شد: کتاب دوم نیز برای استفاده از تسهیلات ویژه کارآفرینان و سرمایه گذاران تدوین شده است که سرمایه گذاران با بهره گرفتن از این کتاب می توانند نحوه جذب تسهیلات از صندوق ها، وجوه های اداره شده و تسهیلات منابع داخلی بانک ها آگاه شوند.
معاون برنامه ریزی استانداری بوشهر نیز گفت: طرح های زیر50 درصد پیشرفت فیزیکی در بخش های مختلف که برای سرمایه گذار صرفه اقتصادی داشته باشد برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار می شود.
رضا عوض پور افزود: هم اینک پایه های تدوین سند آمایش سرزمینی که راهبردهای توسعه استان در آن طراحی شده تدوین شده است.
به نوشته ی ایرنا، وی گفت: امسال زمین ورزشی چمن در روستاهای بالای یکهزار نفر جمعیت در استان احداث می شود که براساس برنامه ریزی ها 38 روستای استان مشمول این طرح هستند و دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار می گیرند.
عوض پور براستفاده ازظرفیت منابع اعتباری ملی تاکید کرد و گفت: اعتبارات ملی در حوزه عمرانی کشور 45هزار میلیارد تومان است درحالی که اعتبارات استانها پنج هزار میلیارد تومان مصوب شده است.
وی تاکید کرد: مدیران باید از اعتبارات منابع ملی استفاده کنند که در این ارتباط کتابچه ای برای استفاده از این ظرفیت تدوین شده است.
عوض پور فزود: 40 هزار میلیارد تومان نیز از اعتبارات کشور در ردیف های متفرقه است که مدیران دستگاههای اجرایی باید از این ظرفیت برای جذب اعتبارات استفاده کنند.