فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: پروژه آبرسانی جم که با مشارکت وزارتخانه های نیرو و نفت اجرایی شده پس از توقف ۱۵ ماهه اکنون فعال شده و تکمیل آن یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
به گزارش فکرشهر، روح الله طاهریان پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این پروژه که از سال ۹۰ آغاز شده عملیات اجرایی آن در سال ۹۲ متوقف شده بود.
وی ادامه داد: در جریان سفر رئیس جمهوری در سال ۹۳ برای سرعت بخشی در تکمیل این پروژه یکهزار و ۸۰ میلیارد ریال از اعتبارات نفت مصوب شد که تا پایان سال ۱۳۹۶ افزون بر ۸۰۰ میلیارد ریال از تعهدات وزارت نفت محقق شد.
طاهریان پور ادامه داد: این پروژه پس از سرگیری مجدد با تغییرات قیمتی سال ۹۶ و ۹۷ مواجه و متوقف شده بود.
وی یادآور شد: در این راستا پس از انعقاد قرارداد پروژه مقرر شده این پروژه با مشارکت وزارتهای نیرو و نفت تأمین اعتبار و اجرایی شود.
طاهریان پور اظهار داشت: در این راستا وزارت نفت در پایان سال ۹۷ حدود ۱۱۰ میلیارد ریال تأمین مالی کرد.
وی ادامه داد: اکنون عمده مشکل پروژه این است که عملیات باقیمانده آن خرید و نصب تجهیزات شامل الکتروپمپ، تابلوهای راه انداز، ترانسهای برق، شیرآلات، کابل بوده و خرید آنها نیز به صورت نقدی است.
طاهریان پور افزود: در این راستا در خردادماه گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد ریال از تجهیزات وارد کارگاه شده و مشکل الکتروپمپ های مورد نیاز حل شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: تا ۱۵ تیرماه الکتروپمپ های مورد نیاز انتقال ۲۸ هزار مترمکعب آب (آب شرب تولیدی آب شیرین کن جم-سیراف که تا پایان سال جاری نزدیک به ۱۰ هزار مترمکعب آن وارد مدار میشود) وارد کارگاه میشود.
وی ادامه داد: تجهیزات دیگری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در اجرای پروژه آبرسانی سیراف - جم تا دو ماه آینده وارد کارگاه قرارگاه خاتمالانبیاء میشود.
طاهریان پور گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال جاری ظرفیت انتقال آب به میزان ۱۰ هزار مترمکعب از آب شیرین کن سیراف جم اجرایی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر یادآور شد: دراجرای طرح آبرسانی به شهرستان جم ۳۴ کیلومتر خط انتقال طراحی شد که تاکنون ۹۵ درصد این پروژه به میزان ۳۲ کیلومتر اجرا و تکمیل شده که با افتتاح فاز نخست پروژه آب شیرینکن سیراف جم عملیات انتقال آن به شبکه آبرسانی جم و روستاهای مورد نظر انجام میشود.
وی گفت: مخازن این مسیر نیز به ظرفیت در مجموع به میزان ۵۰ هزار مترمکعب (سه مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی و چهار هزار مترمکعبی) کامل اجرا و تست شده است.
طاهریانپور ادامه داد: تکمیل خط انتقال برق، احداث، پستهای برق رسانی، خرید و نصب بخشی از تجهیزات مکانیکی و برق و کارهای تکمیلی ابنیه عمده کارهای باقیمانده پروژه آبرسانی جم است.