فکرشهر: رئیس اتاق اصناف بوشهر اعلام کرد: بازرسی مداوم از فعالیت اصناف در استان بوشهر از ابتدای ابلاغ پروتکلها، نشان میدهد که ۹۰ درصد از این واحدهای صنفی پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند.
به گزارش فکرشهر، مصطفی گراشی در گفتوگو با ایرنا گفت: از ابتدای انجام بازرسیها از فعالیت واحدهای صنفی تاکنون ۱۰۰ واحد صنفی پلمب شدهاست و ۱۹ واحد روز گذشته به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
وی افزود: بیشترین میزان نقض پروتکلهای بهداشتی در واحدهای صنفی از سوی میوه و خواروبار فروشیها صورت گرفتهاست.
رئیس اتاق اصناف در استان بوشهر ادامه داد: این واحدهای صنفی موظف هستند دستکش یک بار مصرف و ضدعفونی کننده دست در اختیار مشتریان خود قرار دهند که به دلیل هزینهبر بودن برای آنها، از این قوانین سرپیچی میکنند.
گراشی گفت: در سایر واحدهای صنفی میزان عمل به دستوالعملهای بهداشتی مناسب است و بررسیهای رسیدگی به شکایات استانداری نیز رعایت ۸۰ درصدی دستورالعملها را نشان میدهد.
وی یادآوری کرد: نباید رفتار برخی از مراجعهکنندگان و مشتریان واحدهای صنفی را تخلف واحدهای صنفی تلقی کرد.
گراشی افزود: به عنوان مثال کارکنان نانواییها از دستکش و ماسک استفاده میکنند و با اضافه کردن یک نفر به کادر خود شرایطی فراهم کردهاند تا یکی از کارکنان کارت و پول دریافت کند و دیگری به تحویل نان بپردازد اما ممکن است مشتریان در صف فاصله مناسب و استفاده از ماسک را رعایت نکنند.