فکرشهر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از ابلاغ ۲۷ میلیارد ریال برای اجرای طرحهای آبخیزداری در این استان خبر داد و گفت: سال قبل با اجرای طرحهای آبخیزداری ظرفیت استحصال آبهای روان ۱۶میلیون مترمکعب افزایش یافت.
به گزارش فکرشهر، غلامرضا منتظری در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اهمیت طرحهای آبخیزداری و نقش آن تقویت سفرههای زیرزمینی آب اظهار داشت: سال قبل 53 میلیارد تومان برای اجرای طرحهای آبخیزداری اختصاص یافت که 43 میلیارد تومان آن از محل صندوق توسعه ملی و 10 میلیارد تومان هم از اعتبارات وزارت نفت بود.
وی، از احداث 98 سازه آبخیزداری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این راستا در اجرای طرحهای آبخیزداری حجم سنگ ملاتی و خاکی 155 هزار و 510 متر مکعب و 2 هزار مترمکعب خشکهچینی بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به اجرای بیومکانیکی در سطح 710 هکتار در طرحهای آبخیزداری گفت: طرحهای آبخیزداری اثرات مهمی در کنترل سیلاب، جلوگیری از تشکیل رسوب، تغذیه سفرههای زیرزمینی آب، کنترل فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی داشته است.
منتظری با اشاره به اهمیت اجرای 98 سازه آبخیزداری تصریح کرد: با اجرای این پروژهها در سال قبل، ظرفیت استحصال آبهای روان 16 میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
وی، از ابلاغ 27 میلیارد ریال برای اجرای طرحهای آبخیزداری در این استان در سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبار مرحله اول است که از محل توسعه صندوق ملی تامین شده که بهزودی برای اجرای طرحهای آبخیزداری پیمانکار آن از طریق برگزاری مناقصه انتخاب میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با بیان اینکه به صورت میانگین سالانه 58 سازه آبخیزداری در استان بوشهر احداث میشود افزود: بیشترین سازهها در 2 سال گذشته بوده که 174 طرح آبخیزداری اجراء شده است.
منتظری از اجرای بیش از 2 هزار بند خاکی در عرصههای ملی خبر داد و تصریح کرد: اجرای سازههای آبخیزداری باتوجه به بیلان منفی بیشتر دشتهای استان بوشهر تقویت سفرههای زیرزمینی است.