يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۷۸۶۴۲
جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۵

فکرشهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: درآمد بخش زیادی از مردم استان بوشهر نسبتا پائین است و باید تلاش شود که پوشش بیمه رایگان گسترش یابد.

به گزارش فکرشهر از مهر، مجید خورشیدی در نشست با مدیرکل بیمه سلامت اظهار داشت: پوشش بیمه برای خدمات درمانی برای مردم از اهمیت زیادی برخوردار است و بسیاری از هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه مردم استان بوشهر از نظر درآمدی در سطح پایینی هستند اضافه کرد: افرادی که پوشش بیمه‌ای ندارند در صورت مواجهه با بیماری هزینه‌های سنگینی را باید متحمل شوند و مشکلات اقتصادی باعث صرف‌نظر از درمان می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با تقدیر از تلاش‌های بیمه سلامت بیان کرد: ارائه خدمات بیمه رایگان توسط بیمه سلامت از اقدامات بسیار خوبی است که در این حوزه انجام شده است.

وی یکی دیگر اقدامات مهم را حذف ارزیابی وسع دانست و ادامه داد: ظرفیت‌های درمانی استان اعم از دولتی و بخش خصوصی باید برای رفع مشکلات مردم استفاده شود.

پرویز رمضانی مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر نیز گفت: با امضای تفاهم‌نامه اداره کل بیمه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی و قائم (عج) پذیرش و ارائه خدمات به بیمه شدگان با تعرفه دولتی انجام خواهد شد که باعث افزایش رضایتمندی مردم می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر