فکرشهر: «شاید عزیزی خادم تصور میکند با پذیرفتن اشتباه و لغو انتصاب خورشیدی یا اجبار او به استعفا، جایگاه خودش را به عنوان رییس فدراسیون فوتبال زیر سوال میبرد و از این پس ممکن است با هر تصمیمش رسانهها و هواداران به او فشار بیاورند و او هم مجبور شود از موضعش کوتاه بیاید.»
به گزارش فکرشهر، روزنامه اعتماد نوشت: «این درست از آن لحظاتی است که ناگهان همه آن چه آدم در ذهن خودش ساخته فرومیریزد. اهالی فوتبال با همه انتقاداتی که به نحوه برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال داشتند، ته دلشان یک امیدواری کوچک هم سوسو میزد. این که رییس جدید با توجه به جوانی و آشنابودنش با برخی متدهای روز دنیا شرایط فوتبال را عوض کند. با این حال همان طور که روزهای گذشته به آن اشاره کردیم، شهابالدین عزیزی خادم در نخستین آزمونهای خود به عنوان رییس فدراسیون فوتبال سربلند بیرون نیامد. انتخاب مجتبی خورشیدی به عنوان سرپرست تیم ملی هم تبدیل شد به شاهبیت فعالیت دو ماهه رییس فدراسیون. همین باعث شد دیگر کسی به آیندهای روشن در مدیریت فدراسیون دلخوش نماند.
از زمانی که نام خورشیدی به عنوان سرپرست تیم ملی مطرح شده، تقریبا هیچ کارشناس، فعال رسانهای و هواداری نبوده که از این انتخاب اعلام رضایت کند. همه بلااستثنا حضور خورشیدی را انتخابی اشتباه دانستند که به منافع تیم ملی لطمه میزند. معمولا چنین اجماعی در مواجهه با یک شخص خیلی سخت به وجود میآید؛ مخصوصا در فوتبال. به این دلیل که همیشه ملاحظات طرفداری و علاقهمندی رنگی بین هواداران و اهالی رسانه وجود دارد و هر آدمی بالاخره به نوعی به یکی از طیفها وابسته است و حتی اگر گزینه خوبی نباشد، میتواند حامیانی برای خودش دست و پا کند. این که انتصاب مجتبی خورشیدی در پست سرپرستی تیم ملی هیچ مدافعی ندارد یعنی فقط رییس فدراسیون فوتبال از این انتخاب راضی است و دلیلش هم تنها میتواند ارتباط شخصی بین این دو نفر باشد. در چنین شرایطی انتظار میرفت شهابالدین عزیزی خادم که در بدو شروع کار هست وقتی با این استدلالهای منطقی و مخالفت جمعی مواجه شده، روی ارتباط شخصیاش قلم بگیرد و نخواهد نظر یک نفر را به نظر چندین میلیون نفر تحمیل کند. این انتظار اما برآورده نشد و گویا خورشیدی واقعا قرار است به عنوان سرپرست تیم ملی به کارش ادامه دهد و جانشین افرادی نظیر تیمسار نوآموز، محمد رنجبر، همایون شاهرخی، مهدی محمدنبی، افشین پیروانی و دیگرانی شود که چه به لحاظ مدیریتی چه به لحاظ سابقه فوتبالی در تیم ملی وزنههایی سنگین به حساب میآمدند. شاید هم عزیزی خادم تصور میکند با پذیرفتن اشتباه و لغو انتصاب خورشیدی یا اجبار او به استعفا، جایگاه خودش را به عنوان رییس فدراسیون فوتبال زیر سوال میبرد و از این پس ممکن است با هر تصمیمش رسانهها و هواداران به او فشار بیاورند و او هم مجبور شود از موضعش کوتاه بیاید. با این حال عزیزی خادم باید بداند این نمیتواند یک دغدغه واقعی باشد؛ چرا که شاید بتوان تک و توک آدم رسانهای یا هواداری با نفع شخصی در عزل و نصبها پیدا کرد اما اکثریت قریب به اتفاق جامعه فوتبال چیزی جز موفقیت تیم ملی و صعود به جام جهانی را نمیخواهند.»