فکرشهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از رئیس جمهور یاد گرفتیم قول غیرعملی به مردم ندهیم و متناسب با واقعیتها با مردم صحبت کنیم.
به گزارش فکرشهر از صداوسیما، محمدمهدی اسماعیلی بعدازظهر امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر گفت: کشور در حوزه فرهنگی وضعیت نامطلوبی به ارث برده بود و رهبر همواره از کلید واژههای شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و آسیب فرهنگی نام برده اند که این نشان میدهد زمین نخست درگیری ایران با دشمن در حوزه فرهنگی است.
او افزود: از شکل گیری انقلاب اسلامی تاکنون همچنان جنگ تاریخی علیه کشور تداوم داشته و انقلاب اسلامی ایران، انقلاب فرهنگی و مقاومت فرهنگی بوده و رهبران آن نیز همواره رهبر فرهنگی بودند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: آنچه چیزی که در مدیریت فرهنگی کشور رخ داده شکاف جدی با اندیشه امام راحل و و فرمایشهای رهبر معظم انقلاب وجود دارد.
اسماعیلی ادامه داد: در حوزه فرهنگ غربیها برای افراد تابع خود این طور تجویز میکنند که مدیر اجرایی نباید در حوزه فرهنگی دخالت کند.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: استان بوشهر در ۲ سال گذشته با مدیریت استانداری جهادی روند رو به جلو و مسیر پیشرفت را در پیش گرفته است در این راستا از تمام مسئولان و اصحاب رسانه کمال قدردانی و تشکر را داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امیدواریم عقب ماندگیهای سالهای گذشته در حوزه فرهنگ و هنر استان بوشهر به خوبی جبران شود.
اسماعیلی عنوان کرد: در دولت سیزدهم هر وقت نیاز به حضور و دخالت رئیس جمهور باشد، آقای رئیسی با حضور به موقع تصمیمهای بسیار خوبی لحاظ کرده است.
وی ادامه داد: امروز در ۱۲۴ اقدام اجرایی که ابتدای دولت رسمی اعلام شد ۹۰ درصد پیشرفت کار داشتیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: استان بوشهر روزهای پرشکوهی برای تاریخ ایران رقم زده و این آمادگی وجود دارد تا برای ساخت کتابخانه و تالار مرکزی بوشهر کار با شتاب بسیار خوبی پیش برود.
او افزود: از رئیس جمهور یاد گرفتیم قولی غیرعملی به مردم ندهیم و متناسب با واقعیتها با مردم صحبت کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مدیریت فرهنگی سال ۱۴۰۲ با مجموع مصوباتی که صورت گرفته، حوزه فرهنگی باید به دو بازه زمانی قبل و بعد از سال ۱۴۰۲ تقسیم بندی شود.
بوشهر در خط مقدم دفاع از هویت ملی و دینی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر گفت: فرهنگ استان بوشهر از آغاز تمدن این استان براساس دیانت، بصیرت و بیداری در برابر تهاجم بیگانگان بوده و استان بوشهر همیشه در خط مقدم دفاع از ایران در هویتهای ملی و دینی بوده است.
آیت اله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: حوزه فرهنگی استان بوشهر از سال ۱۳۸۹ دارای یک اطلس و نقشه جامع فرهنگی و در یک ساختار مشخص تمام استان آمایش محیطی شد.
او ادامه داد: سند چشمانداز فرهنگی استان و همچنین سند راهبردی تدوین شده و سند دانش بنیان و فرهنگی استان به عنوان الگو در شورای انقلاب فرهنگی مطرح شده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: مایه افتخار استان بوشهر است که ضریب تخمینی هفت آسیب فرهنگی موجود و محتمل از ۸۵ درصد به ۵ درصد کاهش یافته است.
صفایی بوشهری افزود: با عملکرد خوب استان بوشهر، شورای فرهنگی استان در چندین سال به عنوان شورای فرهنگ عمومی ممتاز در کشور مطرح شد.
او ادامه داد: شرایط فرهنگی در استان با حوزه زیرساخت و با حمایت رئیس جمهور تحول بسیار خوبی پیدا کرده و طرحهای ارزشمندی در این زمینه محقق شده است.
امام جمعه بوشهر عنوان کرد: فضای استان بوشهر در وحدت عالی است و همه در راستای اندیشههای ارزشمند رهبر معظم انقلاب حرکت میکنند.
نیاز به اختصاص اعتبار در حوزه زیرساختهای فرهنگی بوشهر
صفایی بوشهری افزود: در دورههای قبلی به زیرساختهای فرهنگی مانند کتابخانه، اسناد ملی و سالنهای مورد نیاز توجه خوبی نشده که باید اعتبار ویژهای در تخصیص اعتبارات زیرساختی لحاظ شود.
وی گفت: در زمینه حمایت از هنرمندان، محققان و پژوهشگران در عرصه استانی و ملی هم صندوقی برای حمایت راه اندازی شده و باید حمایت لازم صورت گیرد.
امام جمعه بوشهر بیان کرد: باید از نویسندگان، کانونها و موسسههای فرهنگی و همچنین از طرح ساخت مجتمع بزرگ قرآنی استان بوشهر حمایت شود.
وی افزود: استان بوشهر مرکز اتحادیه حوزه خلیج فارس در حوزه آموزش عالی قرار داده شده و در حوزه هنری و قرآنی نیز ظرفیت لازم وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در استان بوشهر حماسهای از پیروزی زنان بر قشون انگلیس داریم که شایسته است در تقویم رسمی کشور به نام سالروز مبارزه زنان استعمار نامگذاری شود.