شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۲۰۰۱۸۹۰
دوشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴

فکرشهر: بخشدار شبانکاره گفت: حفظ آثار فرهنگی و احیای آیین‌های بومی و محلی در این بخش با جدیت دنبال شود.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی، ابرهیم حسینی در اولین نشست انجمن میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بخش شبانکاره با اشاره به پتانسیل‌ها و قابلیت‌های بخش شبانکاره در حوزه‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شبانکاره اظهار داشت: امروزه انجمن‌ها و نهاد‌های مردمی از ابزار‌های مهم ترقی و پیشرفت هر کشوری به شمار می‌رود.

بخشدار شبانکاره افزود: هدف ما از تشکیل این انجمن آگاهی‌بخشی و ترغیب مردم به حفظ ارزش‌های میراث‌فرهنگی و با توجه به ظرفیت بالای بخش در زمینه گردشگری و صنایع دستی برخورداری از این پتانسیل در بخش است.

در اولین نشست انجمن میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بخش شبانکاره چه گذشت؟ + تصاویر

حسینی با اشاره به نقش تأثیر گذار سازمان‌های مردم نهاد و انجمن‌ها در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری ابراز داشت: برای حفظ و شناسایی میراث فرهنگی و توسعه گردشگری باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و انجمن‌های میراث فرهنگی استفاده شود.

حسینی افزود: در این کارگروه می‌بایست همه اعضا نسبت به شناسایی، ثبت، حفظ، برنامه ریزی و برگزاری رویداد‌های فرهنگی مختلف به منظور احیا و پاسداشت میراث فرهنگی ناملموس اهتمام جدی داشته باشیم.

حسینی با اشاره به فرهنگ و تمدن بالای منطقه شبانکاره اظهار داشت: در کنار حفظ آثار فرهنگی، حفظ و احیای آئین‌های بومی و محلی فراموش شده و تلاش برای ثبت آثار ملموس و ناملموس منطقه باید مورد توجه قرار گیرد.

بخشدار شبانکاره اظهار داشت: میراث فرهنگی غیرملموس، شامل فرهنگ‌ها، آئین‌ها و آداب و سنن که باید برای حفظ آن، تلاش کنیم.

در اولین نشست انجمن میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بخش شبانکاره چه گذشت؟ + تصاویر

بخشدار شبانکاره با اشاره به وجود جاذبه‌های طبیعی و گردشگری در بخش افزود: وجود قلعه تاریخی رستم خانی در شهر شبانکاره، سد زیبای رئیس‌علی دلواری و روستا‌های تاریخی بخش مانند روستای خلیفه و همچنین اماکن مذهبی و امامزاده‌ها و با توجه به اینکه بخش شبانکاره در مسیر اصلی سه استان فارس، خوزستان و هرمزگان واقع شده می‌توان از این ظرفیت برای رونق و توسعه گردشگری استفاده کرد.

حسینی با تاکید بر جلوگیری از تخریب بنای تاریخی قلعه خان بیان کرد: با واگذاری این بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی می‌توان در حفظ، حراست و همچنین سرمایه گذاری در حوزه اشتغال و درآمدزایی این بنا با حمایت بخش خصوصی گام‌های مؤثری برداریم که مقدمات این کار انجام شده است.

حسینی تاکید کرد: شهردار و دهیاران بخش با توجه به پتانسیل بالای منطقه شبانکاره طرح درآمدزایی گردشگری مانند بازارچه‌های صنایع دستی، رستوران‌های سنتی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سایر زیرساخت‌های گردشگری را در دستور کار خود قرار دهند.

در اولین نشست انجمن میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بخش شبانکاره چه گذشت؟ + تصاویر

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر