سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

برداشت روزانه ۵۸۰۰ تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر

فکرشهر: معاون جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به برداشت روزانه ۵۸۰۰ تن گوجه‌فرنگی گفت: تاکنون ۳۲۰ هزار تن برداشت شده است...
کد خبر: ۲۰۲۰۱۸۵
سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۹

فکرشهر: معاون جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به برداشت روزانه ۵۸۰۰ تن گوجه‌فرنگی گفت: تاکنون ۳۲۰ هزار تن برداشت شده است.

به گزارش فکرشهر، کبری توکلی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌و‌گو با تسنیم با اشاره به روند مطلوب تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر اظهار کرد: برداشت این محصول در اراضی کشاورزی شهرستان‌های دشتستان، دیر، دشتی، عسلویه و کنگان در حال انجام است و هم‌اکنون به‌طور متوسط روزانه ۵ هزار و ۸۰۰ تن گوجه‌فرنگی از مزارع استان برداشت می‌شود.

وی افزود: استان بوشهر به دلیل شرایط مناسب خاکی و آب‌وهوایی، از قطب‌های اصلی تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل در کشور به شمار می‌رود و شهرستان‌های یادشده ظرفیت بالایی برای کشت و تولید این محصول دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه بهمن‌ماه اوج برداشت گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان است، تصریح کرد: در این بازه زمانی، بیشترین حجم محصول وارد بازار مصرف می‌شود و نقش مهمی در تأمین نیاز کشور ایفا می‌کند.

توکلی با اشاره به سطح زیر کشت این محصول گفت: امسال بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر به کشت گوجه‌فرنگی اختصاص یافته که این میزان نسبت به سال گذشته بیش از هزار هکتار کاهش داشته و این اقدام در راستای مدیریت منابع و صرفه‌جویی در مصرف آب انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون ۳۲۰ هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر برداشت شده و پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان فصل برداشت در اواخر فروردین سال آینده به ۶۵۰ هزار تن افزایش یابد.

وی ادامه داد: کشاورزان استان روزانه حجم قابل توجهی معادل ۸ هزار و ۵۰۰ تن گوجه‌فرنگی را برداشت و بلافاصله روانه بازار مصرف می‌کنند که این میزان برداشت، نیاز روزانه بازار را به‌خوبی پوشش داده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: افزایش عرضه گوجه‌فرنگی خارج از فصل در بازار، موجب تعادل عرضه و تقاضا شده و نقش مؤثری در کاهش قیمت این محصول در سطح بازار ایفا کرده است.

توکلی در پایان تأکید کرد: تداوم حمایت‌های فنی و نظارتی از کشاورزان و مدیریت اصولی کشت، می‌تواند ضمن حفظ منابع آبی، جایگاه استان بوشهر را به‌عنوان یکی از مراکز اصلی تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل در کشور تقویت کند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر